Izunia zostanie obstwaienie lozka krzeslami/fotelami lub... polozenie koldry na ziemie :P ja tak robilam przy Gabrysi jak sie uczyla spac na tapczaniku... zeby miekkie ladowanie miala
ps. wlasnie podliczylam koszt naszych wakacji i wlos stanal mi deba... nie wyobrazam sobie takiego wyjazdu jakby trzeba bylo jeszcze za kwatere placic co mnie porazilo to ... platne toalety nawet w centrach handlowych czy w zoo
no właśnie materac pompowany świetna sprawa.... myślałam już o nim... też nie wiem jak u Kuzynostwa po remoncie... osobiście boję się zostawiać samej na łóżku Julci bo ona w nocy kręci się jak nie wiem co!!!
Ania ale przynajmniej jest papier i w miarę wyglądają.... w miejskich parkach w moich okolicach też są toalety płatne i babcie klozetowe siedzą w nich!!!
Izunia no w Gdyni chyba ze pod darem pomorza a w zoo wsrod malp :P ale powaznie mowiac to zaskoczylo mnie ze w centrach handlowych oplata od wc to 1.50 za osobe. bylam w wielu warszawskich i bialostockich i NIGDZIE kasy za korzystanie z toalety nie brali...
Ania wiesz jaką kasę na tym robią .... przecież tam są turyści.... chciałabym mieć na własność jeden kibelek :)) oczywiście tam gdzie turyści są hi hi hi
fajny Ania i nie drogi... poza tym mamy namiot a córa go bierze ze sobą więc może by się przydał :)) Namiot trzy osoby muszę zobaczyć jakie wymiary to i może materac taki kupię!!!
Lady no wiem jaka kase na tym robia bo tak pi racy oko to z 20zl poszlo wlasnie na kibelki... no i niestety parkingi tez sobie cenia - w zoo kosztowal nas chyba 8 czy 9zl.
Lady no i baaaardzo wygodny. na sloncu tez nie pekl a rok temu zapomnielismy schowac i z 5godzin lezal :P trafiona inwestycja... ale uwazaj na podroby - w ktoryms hiper widzialam niby welurowy za 30zl tyle ze cienizna straszna i na szwach widac ze kiepski spaw...
Lady my bralismy taki pikowany bo wydawal sie hmmm wygodniejszy... taki z podluznymi ';zeberkami' ma kolezanka i mowi ze nie jest wygodnie, na tym naszym nie odczuwa sie wglebien... a i zwroc uwage na rodzaj pompki - w tym naszym musi byc taka jedna konkretna bo dymanie go ustami to nie lada wyczyn (zapomnielismy pompki do gdanska wiec cos o tym wiem!!!)
Wg mnie w materacu warto zwrócić uwage na plusz- im grubszy tym lepszy. No i na dobre zabezpieczenie przy korku,zeby co rano nie budzic się na podłodze.
My materace pompujemy podłączając do auta- ustami to niezła orka ;)
aga ale w domku też może M podmuchać czy przy kredycie już nie ??? hmmm może dlatego, że mamy pożyczkę to mój też nie dmucha hmmmm sama już teraz nie wiem
ciekawe jak ten co reklamowali kiedyś na TV będzie wyglądał i czy będzie mocny - można pamiętam było z niego siedzisko robić jednocześnie a na noc dobry do spania...