Lady ten materac co ja wkleilam i ten ktory wkleilas ze do ciebie przemawia to na moje oko takie same tylko kwestia zrobienia zdjecia :) skocz do carrefour'a i pomacaj, byly takie same w weekend w ofercie :)
Ja mam materac z Intexu i nie narzekam na niego. Co prawda, używany sporadycznie. Moja mama ma dwa hipermarketowe. Z jednego ucieka powietrze, ale nie wiem, z jakiej jest firmy.
Moi rodzice kiedyś mieli materac dmuchany bardzo podobny do tego na zdjęciu - ale był lipa bo właśnie powietrze schodziło :P Zaznaczam był podobny - może wcale nie taki sam !!
hmm a nasz jest z hipermarketu.. w zeszlym roku przelezal napompowany tydzien na dworze i dzieciaki po nim brykaly, teraz przez tydzien Gabrysia na nim spala a czasami ja czy maz tez na niego cielsko zrzucilismy... widac nam sie trafil niezly okaz hipermarketowego :D
Lady to samo sobie pomyślałam, tylko się zastanawiam czy chłopcy nie będą się bali wejść do takiego wynalazku ... Jak do tej pory kąpiel znają tylko z wanny :I Twoja Julcia już pewnie obyta z wodą i się nie boi :D
OOO ten barek faktycznie by nam sie przydał,obawiam sie że nie wychodziłabym z basenu o wlasnych siłach:) u nas pogoda troszke sie pogorszyła i dobrze bo mam dosc upałow ale na wyjazd czyli na poczatku lipca poprosze zeby było ładnie znów!
pytanie w sumie nie koniecznie wakacyjne wyjazdowe ale tez dotyczace slonca... czy smarujecie dzieciom przed kazdym wyjsciem na spacer usta pomadka ochronna no i w ogole je kremem z filtrem packacie? ja poza wyjazdem nad morze na razie nie uzywalam jeszcze kremow no a pomadki przy Gabrysi nie uzywalam nigdy... dopiero w jednej z gazet wyczytalam teraz ze jest taka potrzebna a wrecz koniecznosc.. co wy na to?
Ania nigdy nie kremowałam pomadką ust Adrianie i Julcie jeszcze też nie... Z pewnością ciałko jak będę nad wodą Julci posmaruję i jednocześnie z buzią maznę usta... więc dodatkowo pomadka nie wchodzi w grę!!!
U mnie sprawy z Bubchena dla dzieci - super jest z filtrem 30