Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tak czy tak uwazam, że cesarka była dobra decyzją ze względu na dzieci, z resztą nie mogłam sobie wyobrazić nawet porodu przy wiecznie wiercących się moich bąblach, bo przed porodem byli ustawieni pionowo, a w czasie cesarki okazało się, że jeden się odwrócił i był poziomo. To wszystko zalezy pewnie od ciąży i lekarz najlepiej doradzi, ale ja gdybym miała dziś podjąć decyzję, to też chciałabym cesarkę, jesli miałabym wybór oczywiście. Ściskam.

bardzo się ciesze!!! I czekamy na zdjęcia dziewczynek!!!
ale mnie rozmiar nie trzymał a ten spełnia moje wymogi jest szerszy i tańszy :) także mamy bliźniaków powinny dostawać nobla za wybór wózków bo to nie lada wyzwanie 

ale zaraz sobie zajże na tą stronke!!!
napewno będe go jeszcze raz czytać żeby przyswoić!!!
normalnie mi się wydaje że na tą chwile nie ograniam. Nie wiem ile ciuszków kupić żeby nie przesadzić, jak ubiore dzieci jak będe wychodzić ze szpitala, czy będe wiedziała jak je ubierać
może to głupie, ale narazie mam momenty że siedze i sobie pochlipuje że nie wiem wszytskiego tak jak bym chciała. Dziękuje że mam was i moge sobie pogadać!! Mąz mnie nie rozumie bo mówi że on nie wierzy że ja sobie nie dam rady, bo ja jestem taka zorganizowana itd.
ja czytam bardzo dużo w necie i powiem wam że to bardzo pomaga!!!
choć ja karmiłam raczej ktrótko, bo ze stresu pokarm mi zanikł i skonczyło się, bo jeden nie chciał już piersi, jak dostał butle, a drugi spadał z wagi, bo pokarmu było mało i koniec.