Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
myślałam że spadne z krzesła haha!!!
teraz tylko ubrać pościel i gotowi na przyjęcie Kluseczek!!!!!!

widze że cos znowu ruszyło u nas i bardzo fajnie bo ostatnio smutno było!!!!
ale brzuszkowo podwójnie)
z dnia na dzien coraz bardziej boje się tej CC!!
co naprawde mi się podobało przy naszym niewielkim mieszakniu :) przynajmniej teraz nie będę zaskoczona przenosinami po miesiacu :)
albo i wcześniej bo tak mi się brzuch stawia że aż mnie bardzo boli, skórcze są coraz częsciej!!!

bo ciągle nie możemy się zdecydować więc mamy Oskar, Oliwier, Aleksander, Krystian, Kryspin a po tym jak lekarz powiedział że może jeszcze się okazać że będzie dziewczynka to jak by tak było to będzie Natalia albo Paulina.
ale musze wreszcie przycisnąć mężusia i musimy zdecydwać!!!

Ja niestety nie ...
i niestety rozstępy mi się zrobiły tak teraz zaczął rosnąć szybko, smaruje go dwa razy dziennie wylewam tony oliwki i niestety nic nie dało :(
mam lekkiego stracha albo troszke większego niż lekkiego!!!
już po wizycie!!!
dobrze że już wiem!!! To dla mnie najważniejsze że teraz spokojnie moge się szykowac.
maja tak mało miejsca!! Mój brzuch się tak cięzko roziciąga, ale teraz zaczął pękać bo te paskudne rozstępy się powiększają!!!
w cc to mi się chyba tylko jedna rzecz podoba .. dokładnie zna się termin porodu :)
chyba sami do końca nie możemy się zdecydować. Ale na dzień dzisiejszy to Maks i Olek, kurcze naprawde trudna decyzja!!! Mamy jeszcze pare dni hihi