Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ciekawe czemu jeden mniejszy? no ale obydwa zyja, w ogole koles jaki mily kladzie mnie na kozetce i tekst: no zobaczymy czy jeszcze zyja :O pfff co za bufon, raaany, troche przemadrzaly a mlody co tez mnie zdziwilo, no ale wg usg tydzien 9 i jeden dzien :D z tego wszystkiego zapomnialam o recepcie i i tak bede musiala isc do prywatnego, oczywiscie usg tez nie widzialam bo ekran mial do siebie skierowany a o zdjeciu to moglam sobie zapomniec, w ogole zapytalam sie go jak to jest z donoszeniem, on mowi ze zdarzaja sie przypadki ze do 39 tyg sie donosi ale oni (czyli pewnie on i jego szef ze szpitala) uznaja juz dojrzalosc w 36 tyg i wtedy indukuja porod, czyli wywoluja
no to juz troche przesada wg mnie, skad moga wiedziec ze to juz moze maluchy beda chcialy jeszcze posiedziec i nic sie nie stanie, ehh w sumie nie czuje sie usatysfakcjonowana ta wizyta, szybko szybko i po sprawie, bede do niego chodzic zeby dostac darmowe skierowania na badania ale i tak bede chodzic do prywatnego, a no i zwazyc tez mnie nie zwazyl, w ogole jakis dziwny gosciu a tak go polecalo pare znajomych co pracuja w tym szpitalu, ale na tym portalu znany lekarz przeczytalam ze przemadrzaly bufon i sie w sumie zgadza
.
?