Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Madzianka 130m2 ma użytkowej (z garażem i kotłownia).
A widzisz u nas podane w projekcie jest 113 użytkowej plus garaż i kotłownia. I myślałam, że takich pomieszczeń jak garaż nie wlicza się w użytkową.
Bądź co bądź u nas podobny metraż :-)
Meble sa z litego drewna, takiej jakości, ze po prostu szkoda to niszczyć. Zastanawiam sie, czy mozna to stolarzowi kazać przemalować, zmienic uchwyty etc. Ale czy to nie tak, ze wyjdzie tyle co nowa kuchnia? No bo nie tylko fronty sa widoczne, ale tez szczeliny miedzy nimi czyli ramy szafek, spody i boki szafek wiszących oraz wewnętrzne półki.
To moze po prostu lepiej zlecić nową kuchnię, a te oddać komus, niz sie chrzanić ze zmiana koloru obecnej? Ktoras cos takiego robiła?
usnęłam na drukarce któregoś wieczoru i obudziłam sie o 3. w nicy
Moze ktoras ma do polecenia dobrego stolarza z woj. mazowieckiego?
ja nie wiem czy stolarze zajmują się czymś takim. może bardziej ludzie od renowacji? a tych trochę jest po wpisaniu w google.
Wnuki nie są uprawnione do zachowku w przypadku gdy żyją rodzice, będący spadkobiercami
Ja tylko się odniosę do tego, że jak się do deweloperskiego doliczy koszt wykończenia, to wychodzi tyle co budowa domu. Może wychodzi, ale na pewno nie w takiej samej okolicy.