Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url
[/url
.
[/urlEveke, polecam Pinteresta jesli chodzi o szukanie inspiracji. Ja jestem uzLezniona :)
Sliwson a co planujecie na tą podłogę - tzn. czy macie już wybrany kolor i skąd ta deska... piszesz o jak najjaśniejszej, a ja właśnie takiej poszukuję :-)
Bywa, że przepadam na cały wieczór szperając tam 

Wiesz co no tak to już trochę jest z drewnem.
[/urlMadzinka - no wlasnie po 10 latach pewnie tego sie nazbiera. Szczegolnie przy dzieciach.
[/url
jakies tam badania sa, ze jednak slabiej niz kafelki. I tak szczerze mowiac u moich rodzicow w domu sa i kafelki i panele i ja czuje roznice.
ale np jesli mozna sobie pozwolić na drewno zamiast płyty, to warto.
, bo dla mnie osobiacie ten polysk to bardziej moda. Cos jak polysk mebli za komuny
a ja chcialabym cos ponadczasowego. No ale do rzeczy. Kuchni drewnianej nie chce, bo drewno jednak stale pracuje. U moich znajomych po kilku latach porobily sie szpary. Wybralismy plyte, ale to jakas dobra niemiecka firma, ze niby jakies specjalne prasowanie itd. No ale to jeszcze przed decyzja poczytam. No i wyobrazcie sobie ze nawet za te 40 tys to sa plyty...teoretycznie tansze
widze co się dzieje z płytą po 6 latach oparów kuchennych.
;

powiedzcie jak zrobic taka niejednolita strukture faby na scianie? Nie wiem czy uda i sie wkleic link z telefonu
[/urlMadziuk, moi rodzice maja panele na podlogowce. To nie jest tak, ze.mie mozna. Chodzi tylko o to, ze panele oddaja mniej ciepla niz np kafelki w przypadku podlogowki.My tez w domu kladlismy panele (quick-step) - ale dom juz sprzedany. Tez mielismy podlogowke, wtedy kupuje sie panele, ktore sa ciensze.