Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

jednak plyta, ale taka lepsza, jakas mocniej zbita, zamki i te wszystkie bajery tez bluma, no i lakierowane fronty. Jeszcze czekam na dokladniejsza wycene,.ale chyba "jestesmy w domu". Jedyne co to ten moj czarny (w dodatkach) to taki bardziej antracyt bedzie, ale tez fajny.

Mazda, ja mam w przedpokoju Tubadzin Epoxy Grey w połysku (60x60) i gorąco polecam.

[/url
Niedawno przerabialiśmy. Najpierw chciałam wszystko pięknie po układać w kartonach, ale w końcu większość wyladowało w wielkich workach jak na śmieci
To prawda, że najlepiej jak najwięcej rzeczy powyrzucać i powydawać i dobrze pakować rzeczy tematycznie, czyli wszystko z danej szafki w jedno miejsce, wszystko z kuchni i oczywiście podpisywać dokładnie kartony, to ułatwi późniejsze rozpakowywanie. A to właśnie z rozpakowywaniem mieliśmy największy problem bo nic nie mogliśmy znaleźć w tych wszystkich kartonach i siatach
ja się przeprowadzałam wiele razy, w trzech różnych miastach i jedyna rada jaką mogę dać to: jak najwięcej rzeczy wyrzucić/sprzedać/oddać :P

Mieszkanie nie jest duze i niestety teraz musiala bym się obijac o kartony.
[/url

;

juz się boję domu gdzie do dyspozycji będzie: garaż, mini piwniczka, poddasze (stryszek) i jeszcze kanciapa na ogródku
Piwnice i strychy nie znoszą pustki 
Przed przeprawadzka zrobilismy porzadki (robimy raz na 6 miesiecy - oddajemy ciuchy, zabawki ktorych nie uzywamy).
ostatnio sprzedawałam naszą matę Skip Hop i tak mi było smutno, bo bardzo ją lubiłam, że jej podziękowałam jak ją pakowałam dla kuriera :D