Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zaglądam, bo niebawem - jak dobrze pójdzie to w ciągu miesiąca - będziemy się przeprowadzać
już nie mogę się doczekać, tylko zastanawiam się jak ogarnąć to całe pakowanie/rozpakowywanie przy młodej... hmm jakieś złote rady? Nie chce tego robić przez 2tygodnie, ani w nocy
tylko zastanawiam się jak ogarnąć to całe pakowanie/rozpakowywanie przy młodej...
Dałam radę

mi kuchnie projektiwali, ale w,zasadzie przerysowali, bo sama im w autocadzie zrobilam...hehe. wczesniej robilam pokoj chlopakow i nasza sypialnie. Jeszcze mi zostal salon zz jadalnia i przedpokoj. Najbardziej mnie przeraza wymiana drzwi z futrynami i podlog. To syf bedzie nie z tej ziemi.
Dziewczyny, czy któraś z Was ma łazience zamiast płytek fototepetę?
To wpadam też z pytaniem - czy ktoś malował płytki/kafelki np. w łazience farbą v33?
Nie ucieka, nie weźmie niczego, nie zje kartonu, nie dyskutuje

4800pln!!!
pytanie co wizualnie wyglada lepiej
lepiej więc kupić więcej i nadwyżkę oddać (zarówno Leroy jak i Castorama przyjmuje pojedyncze sztuki, nie wiem jak inne sklepy).a nie myśleliście położyć ich w karo?
Oczywiście rozumiem, że nie każdemu się może podobać i szanuję to
Magda aaa bo Wy jakiś większy remont...
no ale lepszy zaufany wolny swój fachowiec niż szybki obcy.Blat dębowy do kuchni olejowany czy lakierowany
0cm szafek dolnych i zostawić tam tylko blat i dwa hokery postawić?
[/urlMiałam kiedyś prześcieradła z gumką, ale denerwowały mnie (głównie przez to że były frotte)

no i te na gumke musza byc dobrze wymierzone. W sypilani mam lekko przymaławe i nic nie wylazi. U chlopakow w pokoju lekko za duze i faktycznie wylaza. Co do łozek dla rodzenstwa. Moi maja zupelnie osobne, ale jakby "zlaczone głowami". Teraz i tak spia ze mna w malzenskim, bo jakas jazde znowu na mame maja. Jeszcze miesiac temu zasypiali razem w naszym malzenskim i pozniej ich przenosilismy do swoich. A gdy jeszcze mieli faze, że zasypiali zupelnie w swoim pokoju to i tak zasypiali w jednym, pojedynczym lozeczku razem. Takze mysle, zę dla dzieci to zaden problem. Ja jestem zwolenniczka tego, by kazde dziecko mialo swoje lozeczko, swoja przestrzen. Bo czasem nawet najfajniejszego rodzenstwa ma sie dosc. A jak widzisz, jak chca spac razem to znajda rozwiazanie
Blat dębowy do kuchni olejowany czy lakierowany (jak schody dębowe)? Ktoś zna lub użytkuje tę drugą opcję?