Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A czy ten blat mocno ciemnieje po kolejnym olejowaniu?
w całym domu nie mam progów
Kasia, jeszcze są panele winylowe. W teorii są cieplejsze niż kafle, a bardziej wytrzymałe niż zwykłe panele. Są dwa rodzaje- cienkie na klej i grubsze na klik. Za krótko ich używam, żeby wystawiać ocenę, ale może warto je oblukać w sklepie.
Dziewczyny, czy któraś z Was ma położone panele podłogowe w kuchni i w przedpokoju?
Dziewczyny, czy któraś z Was ma położone panele podłogowe w kuchni i w przedpokoju? Chodzi mi jak sie sprawdzaja w utrzymaniu, czy się nie odkształcają, ścierają? Jak w zimie w tym przedpokoju sobie radzicie? Czy mozecie polecić jakieś, które polecacie?
;
Chce zeby zaslanialy tylko szybe.
jakiego koloru dać półki? białe czy czarne?
.jpg)
Ale całą szybę, czy tylko część. Hm... Pewnie całą, skoro parter i ludzie zaglądają, co?
A co z tymi płytkami w przedpokoju, co mąż na te duże, jak na mojej fotce?
jakiego koloru dać półki? białe czy czarne?
Laski, pytanie milion.
będę powoli kończyć kuchnię i mam zagwostkę - jakiego koloru dać półki? białe czy czarne? [szafek wiszących nie będzie]
pierwotny plan zakładał brak okapu i białe półki. teraz jednak okap jest i już nie jestem pewna tych białych półek...
a rozchodzi się o tę ścianę.

) dopóki jest na blatach tak pusto :Pwszystkie te kuchnie wyglądają wspaniale (zwlaszcza ta szara dla mnie) dopóki jest na blatach tak pusto :P
Patrzę na swoją (mam widok z kanapy salonu) i choć stara okropnie (po starych właścicielach, bo wciąż kasy brak na remont) to nie jest zła, tyle, że nie sposób wszystkiego pochować bo jest bardzo mała. Choćby stojak z nożami, codziennie używane przyprawy, ręczniki papierowe, ściereczki, gąbka, toster, waga, koszyk z owocami, czajnik... to wszystko psuje efekt, no nie da się wszystkiego schować przecież.