Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A czy ten blat mocno ciemnieje po kolejnym olejowaniu?
w całym domu nie mam progów
Kasia, jeszcze są panele winylowe. W teorii są cieplejsze niż kafle, a bardziej wytrzymałe niż zwykłe panele. Są dwa rodzaje- cienkie na klej i grubsze na klik. Za krótko ich używam, żeby wystawiać ocenę, ale może warto je oblukać w sklepie.
Dziewczyny, czy któraś z Was ma położone panele podłogowe w kuchni i w przedpokoju?
Dziewczyny, czy któraś z Was ma położone panele podłogowe w kuchni i w przedpokoju? Chodzi mi jak sie sprawdzaja w utrzymaniu, czy się nie odkształcają, ścierają? Jak w zimie w tym przedpokoju sobie radzicie? Czy mozecie polecić jakieś, które polecacie?
Chce zeby zaslanialy tylko szybe.
jakiego koloru dać półki? białe czy czarne?
Ale całą szybę, czy tylko część. Hm... Pewnie całą, skoro parter i ludzie zaglądają, co?
A co z tymi płytkami w przedpokoju, co mąż na te duże, jak na mojej fotce?
jakiego koloru dać półki? białe czy czarne?
Laski, pytanie milion.
będę powoli kończyć kuchnię i mam zagwostkę - jakiego koloru dać półki? białe czy czarne? [szafek wiszących nie będzie]
pierwotny plan zakładał brak okapu i białe półki. teraz jednak okap jest i już nie jestem pewna tych białych półek...
a rozchodzi się o tę ścianę.
wszystkie te kuchnie wyglądają wspaniale (zwlaszcza ta szara dla mnie ) dopóki jest na blatach tak pusto :P
Patrzę na swoją (mam widok z kanapy salonu) i choć stara okropnie (po starych właścicielach, bo wciąż kasy brak na remont) to nie jest zła, tyle, że nie sposób wszystkiego pochować bo jest bardzo mała. Choćby stojak z nożami, codziennie używane przyprawy, ręczniki papierowe, ściereczki, gąbka, toster, waga, koszyk z owocami, czajnik... to wszystko psuje efekt, no nie da się wszystkiego schować przecież.