Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u nas problem z uziemieniem instalacji - trzeba poprawiać:/
a przy zmianie wysokosci kalenicy nie zmienia sie wysokosc osadzenia domu, scianki kolankowej albo konstrukcja dachu?
MRS ale Ja nie zmieniałam wysokości kalenicy, domu etc... Mój dom był projektowany od początku do końca a jak napisałam warunki zabudowy miałam wcześniej :)
czy juz wiecie jakiej wysokosci bedzie u was PODATEK SMIECIOWY?
jestem zadowolona z tego jak jest teraz: płacimy 16 zeta/m-c i przyjeżdżają dwa razy: raz żeby opróżnić pojemnik, a drugi raz żeby zabrać worki z posegregowaną makulaturą/plastikami i szkłem itp
muszę zmienić warunki zabudowy i tylko warunki zabudowy ehhh.... no i oczywiście muszą się sąsiedzi zgodzić na to, że będę miała niższy budynek!
to ilu litrowy macie pojemnik?
a tak w ogole, pochwalisz sie projektem?
Dziewczyny powiedzcie czy ogrzewanie podlogowe moze powodowac pekniecie plytek na podlodze?czy sa zle polozone?Zauwazylam kilka pekniec i nie wiem co z tym robic...?
ciągły problem Naszego kraju z odpadami... Kuzynostwo w niemczech segreguje wszystko co można segregować. Mają do tego odpowiednie kosze ale u nich też opłaty za wywóz śmieci są śmieszne ( przy segregowaniu oczywiście ). U Nas niby coś się robi w tym kierunku ale to jeszcze mało!
teraz jest już oficjalnie nasz :) (wprowadzamy kilka małych zmian: w małej łazience dodajemy prysznic, w dużej zostaje sama wanna/ zabudowujemy ścianę w kuchni od strony spiżarni aby powstał "schowek" od strony korytarza/ powiększamy okna w sypialniach itp.)
Dziewczyny powiedzcie czy ogrzewanie podlogowe moze powodowac pekniecie plytek na podlodze?czy sa zle polozone?Zauwazylam kilka pekniec i nie wiem co z tym robic...?
a majstrzy dali klej elaastyczny dedykowany ogrzewaniu podlogowemu?
no i druga mozliwosc akurat tam gdzie poszly plytki byla dyletacja i dom osiadajac wlasnie powoduje pekniecia (tyle ze wtedy bylyby one w podobnej linii)
Dobrze położone płytki nie powinny pękać, z ogrzewaniem czy bez..a klej pod płytki był z przeznaczeniem na ogrzewanie?
A mozna plytki pekniete wymienic przy ogrzewaniu podlogowym?czy niebardzo?
A mozna plytki pekniete wymienic przy ogrzewaniu podlogowym?czy niebardzo?
a naszym sasiadom co maja dzialke ponad 3x taka jak my cos ok 7,5, czad co? i na dodatek oplata platna jednorazowo w ciagu 7dni od uprawomocnienia pisma (co w sumie daje 3tyg na uzbieranie kwoty)
LadyB mam pytanko do Ciebie, kiedyś wstawiłaś zdjęcie mopa whirly, też mam ochotę na takie cacko:-)ale ciekawa jestem jak on zbiera kurz, jakieś pyłki większe? czy ich nie pozostawia, bo rozumiem, że mop się podczas mycia ciągle obraca? i jak jest z wodą? nie zostawia smug? Wygodą ogromną musi być nie wyciskanie szmat i ich zakładanie:-)
i nie koniecznie trzeba obsadzać działki kwiatami czy drzewami - można trawką :)