Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to co zasialismy po prostu deszcz wyplukiwal i X razy trzeba bylo dosiewac i kombinowac a czesc i tak w ogole nie wzeszla :/
--
ale miałam okazję nie raz dbać o trawę i znam tę pracę - teściowej często pomagam...
nie za bardzo rozumie? klopot dobrego sprzatniecia na granicy wanna-prysznic
dla mnie dotykanie ziemi to najwieksza kara,
Na górze jakby była wanna to siup okrakiem na niej :)
Mrs rozważałaś rekuperację w domku?
ciezko to utrzymac w czystosci,mialam na wynajmowanym mieszkaniu ,pryska wszedzie ,trzeba wycierac i kabine i wanne, chyba ze ja pedantyczna jestem,ale nie lubie ,jak kamien sie odadza...
mialam kotare nawannowa - kijek rozporowy a na niej plachta
Mrs na dom o pow. cał. 200m2 koszt ok. 17 tyś rekuperacji samej... Przecież budżet przekraczałaś więc mogłaś się dać namówić... poza tym wiele właściwości pozytywnych dla alergików wyczytałam o niej no i kuzyn sobie chwali pod kątem samego "powietrza" w domu...
Danap, fajna, duża łazienka - zdradź ile ma metrów kw?
Dana wanne masz? Odpływ masz widzę po środku kabiny hmmm ładnie to wygląda... dużo osób teraz montuje liniowe...
figan: Danap, fajna, duża łazienka - zdradź ile ma metrów kw?
Danap:trochę ponad 16
Odpływ na środku (?) nie wiem od czego to zależy bo w drugiej łazience mamy liniowe.
Wydaje mi się że w porównaniu do brodzików to to rozwiązanie jest mniej czasochłonne jeśli chodzi o sprzątanie.
Mrs będę dawała wycenę u mnie więc zobaczymy jak to się ma faktycznie do podanej mi ceny... Kwotę taką mam od laseczki co buduje 10 minut piechotką ode mnie... Podobno to cena z reku i montażem... Mam namiary na firmę do wyceny więc nie obejdzie się i z pewnością wycenię :)
biuro projektowe robi mi dodatkowo kosztorys więc jestem ciekawa jaka kwota padnie. Większość informacji odnośnie zastosowanych materiałów dostali... teraz czekam i normalnie strach się bać :)
No ja nie liczę już kosztów materiału, tylko samą robociznę.
ale jej spartolili
U was uzbrojenie działki podnosi jej wartośc ponad drugie tyle?????????
Pytanie za 100 pkt. czy któraś z Was uruchamiała podłogówkę zimą? U nas 5 dni piec chodzi non stop, a podłoga zimna:/ Dodam , że dopiero teraz odpalamy to pierwszy raz także dom mocno wychłodzony.