Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a z drugiej strony robiac najpierw plytki jest szansa zlicowania sciany z plytkami zeby uskoku / listewek nie bylo
Lady a gdzies blisko macie PKP ze zgode potrzbowalas?
z tym przylaczem to u nas skrzynke robia w linii ogrodzenia, mam skrzynke miedzy 2slupkami
Budowę zaczęliśmy w lipcu 2011 ale musimy się uwinąć z wszystkim w miarę do lipca 2013 bo zobowiązania kredytowe nas gonią. Dom trzeba oddać do użytkowania.
Jeśli chodzi o skrzynkę to chcieli znać punkty graniczne działki aby wytyczyć mniej więcej jej granicę a skrzynka nie musi leżeć w samej granicy/linii ogrodzenia...
a to sama różnica w tym co na mapach a w przesunięciu jej
matko, ale o co chodzi? moge prosic po polsku? bo napisalas to tak ze ni cholery nie moge zrozumiec co i gdzie jest przesuniete
jaki macie termin w banku podany? u nas 2lata byly zapisane ale wiem ze kolezanka miala 36m-cy;
a cegla rozbiorkowa fajna jest, ale to juz mi tylko przy klasycznym urzadzaniu wnetrz lezy; bardzo mi sie podoba biala cegla na kominkach ale przy moich lakierach i szarosciach kijowo by to wygladalo;
Tylko szkopuł w tym, że aby to wziąć musimy rozliczyć 99% kredytu, bo tam zostało może kilka tysięcy więc praktycznie to wszystko mamy mieć na czerwiec.
Ale fakt - będzie bardziej klasycznie.
Możecie mi wyjaśnić jak to jest w projekcie z drzwiami w kotłowni czy one muszą być naniesione na projekcie i opisane np. "obite blachą" czy też nie ma to znaczenia?
Figan nieiwele placisz w skali miesiaca, ilu litrowy masz kosz?
kompostownika nie mam gdzie postawic a tej odrobiny trawki nawozila nie bede
A warzywnik - masz? A jak nie masz - to załóż i będziesz mieć "wymówkę" żeby kompostownik założyć
Tak więc najpewniej to artykuł sponsorowany przez pracownię projektową lub portal szukajfachowca.pl ,... albo zwykłe nakręcanie koniunktury.