Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Barisuper, pierwszy krok za wami; macie juz ekipe na jakas konkretna date umowiona?
szczypta pewnei dwa oddzielne obiegi dały by możliwość jeszcze zejść z kosztów
instalacje i materiały wykończeniowe nie... bo na dobrą sprawę nie wiem czy to ma sens robić... może instalacje jeszcze tak ale materiały wykończeniowe? przecież to może mocno odbiegać od tego co w praktyce będę chciała zastosować!
ale materiały wykończeniowe? przecież to może mocno odbiegać od tego co w praktyce będę chciała zastosować!
naszego budowlanca pewien deweloper zrobil w jajo na kilkadziesiat tysiecy bo chlopak pobral faktury na siebie i tamten nie dosc ze nie zaplacil za robote ale i za material, w trakcie oglosil upadlosc i pizdziec, przeciez tynkow fachowiec zrywal nie bedzie a ludziom hurtowniom i urzedom zaplacic trzeba
Nie wiem co będzie i jak będzie.
wydaje mi się że za duże rozbieżności byłyby w tej szacunkowej wycenie!
Hyde ale Ja Ci już wyjaśniłam, że bez PnB nie będę brała jeszcze żadnego fachowca
Teraz to Ja sobie mogę gdybać PnB będzie to przesiądę się ze wszystkich papierków na fachowców i będę rozmawiała z nimi już od rzeczy!
U nas SSZ będzie stanowiło niecałe 50% wszystkich kosztów.
Hyde co do wody i kanalizacji - Ty chyba na działce już miałaś i jedno i drugie więc ciągnąć nie musiałaś prawda ?