Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a niektórzy lecą z koksem aż miło
bycie swiadomym dla chcenia a doswiadczenie zycia w takim domu to mysle ze tez roznica
ta osoba i jej mąż raczej są ludźmi który wiedzą czego chcą i na co się porywają... mają przemyślany każdy element domu włącznie z oknami...
Nie no, ja na hanysowiu się buduję (ok 45km do kato), ale ekipa była z Sosnowca :P
Napiszę może moją historię z lampami w ramach opisu jak nas nabijają w butelkę cenami.
Wymyśliłam sobie , że w salonie będę mieć lampy firmy Luminex, modele Katrin. Producent nie chciał ze mną rozmawiać, bo detalem się nie zajmują. To szukałam w necie i w sklepach pytałam czy mają , albo czy mogą zamówić. Ciężko było dostać te lampy, a w sklepie inetowym JEDNA kosztowała 280 zł (potrójna), kinkiet ok. 100 zł. Podobne ceny rzucali w sklepach poznańskich. Zaglądnęłam też na allegro - był jeden sprzedawca z luminexem, ale nie wystawiał tego modelu. Napisałam, więc maila , czy może mi jakoś pomóc. No i pomógł. Kupiłam 2 lampy i dwa kinkiety w cenie UWAGA 260 zł z przesyłką...Czyli w tych wszystkich innych sklepach dawali ceny 3 RAZY wyższe niż od producenta...nie mieści mi się to w głowie...
Ja mam też dobre doświadczenia z lampami
Widzisz Aniu - ten sklep też ma marżę jak reszta - ja kupiłam na allegro kinkiet za 45 a oni mają za 97...a lampę którą kupiłam za 75 mają po 241
kolorystycznie - moje rejony