Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czy to prawda, że najlepiej wybierać wannę, umywalkę, miskę z jednej firmy.
Dziewczyny jestem na etapie wyboru armatury, baterii itp. Powiedzcie jakie firmy są dobre i nie spustoszą mi portfela: Koło, Kludi, Rohe, Riho??? Co z czym połączyć, czy to prawda, że najlepiej wybierać wannę, umywalkę, miskę z jednej firmy. Mnie już od tego głowa pęka...pomocy plissss
Warto wybrać z 1 firmy, jezeli mają być w jednej łazience ze względu na estetykę i na odcień bieli.
ale w dwóch sklepach odradzają na wanny z Koła - umywalek nie, tylko wanny - cholera wie czemu :/
Możecie napisać jakie są stawki za kierownika budowy, czego od niego oczekiwać i co należy do jego zadań ?
w dwóch sklepach odradzają na wanny z Koła - umywalek nie, tylko wanny - cholera wie czemu :/
my po namyśle (oglądaniu Grohe, Hansgrohe i inne grochy) i konsultacjach we wszystkich sklepach miasta kupiliśmy baterię podtynkową Omnires-ale jakie będzie sprawiać wrażenie, to mogę napisać za rok ;) Nie będę ukrywać, że wiedzieliśmy, że niestety jest chińska :( ale tylko ona mi się podobała :)
Hyde pamiętasz ile płaciłaś za solbet jak zaczynałaś budować? u Nas obecnie 7,06netto czyli 8,68 brutto za bloczek
Będziemy wprowadzać zmiany kominowe a mianowice - rezygnować będziemy z pieca na paliwo stałe i pozostaniemy przy gazie.. i tutaj rozważamy jeden komin czy dwa jak mamy obecnie...
Możecie napisać jakie są stawki za kierownika budowy, czego od niego oczekiwać i co należy do jego zadań ?
a Ja chciałam się poradzić co do kosztów całości za dachy Wasze ehhh
U mnie 197m2 dachu i całość wraz z więźbą - bez wełny wychodzi ok 32 tyś - samo jego pokrycie to 6tyś ale dochodzą wszelkie inne sprawy jak wykończenia czy też okna etc....
Czy w czasie deszczu mocno słychać blachę? Możesz coś więcej napisać z jej minusów :) no i jakie "grube" masz docieplenie?