Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
he he he kolejny kierownik krzywo patrzy na blok komórkowy i proponuje zmiane i jak powiedział mi o ceramice a Ja o tym, że tego materiału nie będę brała pod uwagę to spoglądał na mnie jak na nie wiem co :( To wszystko jest chore :(
Po prostu upieranie się przy swoim nie wychodzi mi wcale na dobre :(
Hyde czy prawdą jest, że latem bardzo ciepło jest w domu z BK?
Silka tworzy chłodny klimat a bk podobno się nagrzewa i oddaje to do środka domu przez co latem w upały jest gorąco
Aneta moj wiatrołap podobnie jak u Hyde metrażowo i mniejszy jakoś nie do przejścia... wystarczy mi że w bloku miałam maleńki :(
Moja kotłownia z racji lokalizacji ma wejście wprost do mieszkania lub wyjście na taras... mam przelotową :) i jest wielkości wiatrołapu :)
ja wlasnie mam mały wiatrolap ,byłby większy ,ale zdecydowaliśmy sie na łazienkę większa
a tak z ile razy trżeba siać aby była dość gęsta
Co do tych błędów, na pewno nie da się wszystkich uniknać ale warto popytać, przespać się z pomysłami. Jakiś czas temu namiętnie czytałam też wątek " Czego w urządzaniu domu nie zrobilibyście ponownie?" o tutaj
Polecam
Dzisiaj rozważałam ściany wewnętrzne 24 cm i kurcze na nich będę miała aż 5 drzwi o grubych ościeżnicach.... resztę chyba domieszam z silki 8cm jeśli się da a jak nie to 12-tka
a Ja w moim projekcie żałuję tylko, że mój salon nie ma np 35 - 40m2
Hyde a z tymi ścianami 24cm to jak wszystkie grube? na górze też ? zero 12 czy 8 ?
bari masz jakiś rzut domku?
dlaczego wybraliście Thermalica?
bari po ilę dostałaś thermalicę?
ile po wylaniu ławy będziecie stawiali ściany fundamentowe ?