Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Witam.Widze ze budownia domów idzie pełna parą.Ja mieszkam w bloku.Mam pytanie bo musze kupic pralke.Jakiej firmy pralki macie i czy mozecie ja polecic??
Jakiej firmy pralki macie i czy mozecie ja polecic??
W ziemi która otacza cały wykop piękne kawałki muru mamy z cegły - chyba sobie je zostawię dla ozdoby wrrr bo nie pozwolę aby weszły w ziemię z powrotem!
Niestety i ruukki i plannja wychodza drogo - bardzo drogo!
Mam więc pytanie o opinie, refleksje albo wskazówki, jeśli któraś z Was zechciałaby doradzić, czego unikać:
Dach bez znaczenia czy robią blachę czy dachówkę!
Mam więc pytanie o opinie, refleksje albo wskazówki, jeśli któraś z Was zechciałaby doradzić, czego unikać:
Dziewczyny a co myślicie o sprzęcie AGD firmy Amica ,bo w miarę cenowo ok ,ale czy sie sprawdza ,jakie sa wasze opinie ,czy posiadacie takowy sprzęt?
Najlepiej abym miała ceramikę albo silkę...
Dziewczyny a co myślicie o sprzęcie AGD firmy Amica ,bo w miarę cenowo ok ,ale czy sie sprawdza ,jakie sa wasze opinie ,czy posiadacie takowy sprzęt?
Dziewczyny, czy któraś z Was posiada sprzęty agd z Lidla firmy SilverCrest? Teraz jest w promocji blender za 88zł. a chyba coś obiło mi się o uszy, że nie są najgorsze te urządzenia.