Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No i nasza łazienka ma 18-20m.kw.
Pokaż jak będziesz miała chwilę tę swoją łazienkę z Marylin :D
to juz zdecydowanie pokoj kapielowy a nie zwykla lazienka :)
a te szalone zdjęcia to jakieś akty będą?
To nasza łazienka, nie do końca ją widać w całości
Hyde czy jakoś mocno wkurzająca jest garderoba bez okna? no nie wiem co robić... mój małż upiera się przy oknie a Ja jestem na NIE
Hyde jedynie z tego całego metrażu to największa mi sypialnia z garderobą wyszła bo łącznie 35m2 a dziewczyny chociaż mają pokoje po 20m2 całkowitej a użytkowej wychodzi 13m3 z czego się cieszę bardzo :)
Lady, garderoba chyba lepiej jak będzie bez okna, bo ubrania nie będą płowiały-tzn. u mnie będą, bo mamy okno na zachód i zamierzamy nie mieć szaf tylko otwarte drążki i półki-musimy czymś zasłonić okno, a nie będzie to proste, bo ono jest trapezowe!
i jeszcze jedno lepsze są do przechowywania w szafie te mniejsze 50/60 większe 50/100 kiepskie są do układania w szafie.
U nas jest podana stawka za punkt
im sie srednio oplacalo bo cos ok 10zl za pkt im wyszlo
macie jakis termin do ktorego chcecie sie przeprowadzic?
Faktycznie malutko bo u nas od 25 do 40 zł liczą bez materiału.
Dobrze, że mój eM elektryk bo my takie cuda wymyślamy
Nie mamy określonego terminu, w tym roku jeżeli sie uda to SSO, a reszta w przyszłym, a to zależy od sprzyjających warunków i możliwości (które ciągle się zmieniają).
jakie cuda wymysliliscie np?
fajnie ze mozecie sobie na to pozwolic, nas raz ze kredyt ograniczal
nas raz ze kredyt ogranicza
szybko poszlo, od czerwca 2011 do maja 2012
Srylion gniazdek bo nie cierpię przedłużek, dużo świateł led, oświetlenie nocne na fotokomórki, każde pomieszczenie na oddzielnym bezpieczniku i pewnie coś jeszcze się znajdzie.
My nie mamy w planach kredytu.
myslalam ze kazde pomieszczenie na oddzielnym bezpieczniku (a nawet na kilku jesli jest duzo sprzetu) to juz norma
gniazdek tez mam sporo,
jakby mi w nocy sie cos zapalilo samo to chyba bym zawalu dostala
Ja naliczyłam cos ok 100.