Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
może extra do łóżka nie pasują ale jakoś koszmarnie się nie gryzą
Na jakim etapie projektu czy budowy decydowałyście o rozmieszczeniu mebli i sprzętów? Zastanawiam się, gdzie będą kibelki, wanny i kabiny, bo teraz można jeszcze wszystko pozmieniać ale wiecie, jak to jest meblować projekt
poradźcie jak ją rozweselić?? jakieś nalepki, maziajki... jak tak to jakiego koloru?
jesli idzie o kibelki wanne prysznic czy zlew wstepna decyzje podejmowalismy rysujac projekt a ostateczna na etapie ... fundamentow :) z prostego wzgledu - trzeba odpowiednio puscic hydraulike przeciez zeby potem rur po calym domu nie przeciagac
Miałam kiedyś mocno kolorowe , ale na dłuższą metę są męczące i zobowiazujace
dziewczyny, a kupowała któras z was ostatnio żyrandol?
Aneta, a mogłabys mi zmierzyc jego długosc ? Wiem,że mozna skrócić, ale chyba tylko do 112 cm...
szuflady KONIECZNIE szuflady!!!!!!!!!!!!
Szuflady są świetne i do garnków i do przechowywania. Mimo że to spory koszt, warto wydać na nie pieniądze.
Migotynko, co do szafek górnych, to w następnej kuchni chcę mieć ich mniej ale będę miała 3 duże słupki i spiżarnię, to będzie gdzie wszystko poupychać ALE TERAZ NIE WYOBRAŻAM SOBIE mieć mniej szafek górnych, bo przy małym dziecku mam je załadowane do granic możliwości Blokady na Janka nie działają - znaczy działają - potrafi je otworzyć, na przykład wyrzucić pieluchę do śmieci i potem zamknąć Na szczęście juz z tego wyrasta. Dlatego może nie rezygnuj z szafek górnych?
Gdybym miała gdzieś robić oszczędności, to zrobiłabym mniej przeszkleń, chyba że masz dużo pięknej zastawy
Ooooo temat łazienki się zaczął ;) Sama przymierzam się do remontu. Płytki już wybrane, mniej więcej jak łazienka ma wyglądać też. Tylko mam mały problem - małą łazienkę - 4,5m2. I wanna narożna 160x85 (w najszerszym miejscu 105), która mi się podoba zajmie mi prawie pół łazienki :/ Nie chcę prostej, ani malutkiej narożnej. To moja wymarzona łazienka, na dom i wielką łazienkę na razie nie mam co liczyć, więc niech ta chociaż będzie taka jak chcę. Ale z drugiej strony obawiam się, że będzie w niej ciasno. Śmiejemy się z M., że będziemy się tylko obracać wg wskazówek zegara w zależności czy chcemy na kibelek czy umyć ręce czy wstawić pralkę czy się wykąpać ;D Powiedzcie co Wy sądzicie o dużej wannie (nie największej, bo były większe) w małej łazience. Zdecydowałybyście się czy jednak nie?
Czy kupowałyście płytki w sklepie internetowym? Boję się, że będzie z nimi coś nie tak