Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mangaa czyli u was nie bedzie paneli/desek tylko wszsedzie plytki? mi sie strasznie podobaly takie wybielane z myway ale mi stylistyucznie w domu by nie podeszly, niestety rovere z myway'a byly za drogie zeby kupic no i pewnie by sie tak idealnie nie zgraly z panelami jak woodentic
czy te organizery do szuflad można założyć jakoś później czy na etapie wyboru kuchni trzeba podjąć decyzję?
Moze ktoras z was kupywala sprzet w media markt ? cenowo warto ?
? W weekend majowy mąż chce już kopać ławy:) Budowę planujemy rozłożyć etapami, aby jak najwięcej zrobić z gotówki, także pewnie długo nam to zajmie, ale najważniejsze, że zaczynamy:)
wszystko zalezy iluletni masz sprzet, te 'kiedysniejsze' dopoki firma z produkcja do PL nie przeszla byly o niebo lepsze i kazdy serwisant to mowi Jeśli chodzi o whirpoola to Ja narzekać nie mogę bo mi bardzo dobrze służy...
Szybko poszło, oby tak dalej:-)
grunt to zaczac a potem to juz jakos bedzie sie krecilo, jaki etap planujecie zamknac w tym roku? maz bedzie sam fundamenty kopal ??
Podbitki nie mamy, będziemy właśnie zlecać
Nas jeszcze właściciel składu obwiózł po okolicy i pokazał domy z tynkami, które sobie wybraliśmy
Hyde o jakie okienka rewizyjne Ci chodziło w elewacji?
Znacie może jakieś dobre darmowe programy do projektowania ogrodów i kuchni?
a Nasze mury pną się do góry :)
za to tarasy na różnych wysokościach... u Ciebie też taras jak pamiętam podniesiony
Poza tym 30 cm posadowiony dom wyżej to nie koniec świata :)
jasne ze nie koneic swiata, jesli do bryly to pasuje to czemu nie, a no i troche po kieszeni troche szarpie jak sie robi cokol a potem teren rowna