Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I jaki to u Was koszt na 1 sztukę wyszedł jeśli można wiedzieć
A swoją drogą co sądzicie o białych drzwiach wewnętrznych w domu. Mój M śmiertelnie się na mnie obraził za ten pomysł...
A ja się napaliłam na maksa. Studzi mnie tylko wizja wiecznego pucowania po dziecięcych rączkach.
gdyż albowiem jego poprzednia właścicielka kocha biel i szarość
mnie jeszcze przed drzwiami jak i meblami bialymi przestrzegali z jednego powodu - ponoc moga pozolknac
jak rozmawialam ze stoalrzem od kuchni to powiedzial ze faktycznie moga pozolknac jesli idzie slaby lakier lub przy silnej ekspozycji na slonce
Hyde to już ma dawno kuchnię zrobioną
Nie mam tylko pojęcia co z kafelkami na ścianę... bez kafelków tak trochę kiepsko, szkło hartowane okrutnie drogie - 1000 zł/m2. Coś muszę mieć, bo kuchenkę gazową niestety mieć będę. :( Macie jakieś pomysły?
Wiem już, że blachy nie będzie bo moja więźba została zaimpregnowana pod dachówkę... czyli klamka w tym temacie zapadła.
My przymierzamy się do remontu naszej kuchni i też bardzo mi się wkręciły białe meble na wysoki połysk :)
MrsHyde masz już meble wybrane? Pokażesz?
w przyszłej kuchni chcemy mieć panele szklane. Bardzo nam się efekt podoba, jaki dają.
Wydaje mi się, że to kwestia gustu nawet jeśli ktoś użytkuje kuchnię codziennie tak samo jak Ja przetarcie jej szmatą nie jest męczące a należy do codziennych obowiązków związanych z jej dbałością.
Ja tez będę miała białe meble, ale nie wysoki połysk.
A miedzy szafkami myślałam nad folią laminowana ,czy któraś ma moze?