Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Miałam nadzieję, że coś takiego przeczytam, bo ja będę codziennie i już myślałam, że to przesada
łazienka wciąż jest duża, nie brak w niej miejsca, a lustro na całej długości ściany daje świetny efekt :) A polerowane płytki pięknie wyglądają, nie widać na nich smug, zobaczymy co z kamieniem za jakiś czas.
Ale powiem CI,że Twoja łazienka to gigant, przy mojej...
Biel i czerń - moje kolory.

A masz tam okno? Jeśli nie to radzę zabrać storczyki , chociaż pięknie pasują;)
Tak myślę, że pewnie mi zmarnieje, ale on mi się tam tak podoba 
Naprawdę? To ile m2 ma Twoja?
Z gotowcow nie wiem, czy daloby sie cos sensownego wstawic.
Moja lazienka ma 2,9m.
Szafki to mój projektZ gotowcow nie wiem, czy daloby sie cos sensownego wstawic.
Mój brat ma te płytki w łazience:)

Ja bym ją wcisła w miejsce gdzie grzejnik.
osobiście bałabym się pomalowanej ściany w łazience no i ze względu praktycznego jestem chyba jednak za kafelkami na całości :)
manga ten ład i porządek to systematyczna nasza praca bo w innym wypadku by tak nie wyglądało a tak cała działka jest utrzymywana w ciągłym porządku i wszelkie odpady systematycznie układane i segregowane.
Mangaa grzejnik ma wymiar 50x70, mamy podlogowke wiec wieksyz nie byl potrzebny, jest na zasadzie dosuszenia recznika po kapieli; aha i ten nasz jest ze struktura chociaz kolezanka mowila ze takie same gladkie widziala ale wziela jakis inny kolorowy; a w ogole to pokaz jakies foty z wykonczeniowki a nie tylko tak zdawkowo piszesz ;)
a dzisiaj jedziemy po płytę indukcyjna .
Kurcze Ja ciągle się zastanawiam co u mnie będzie w kuchni - prąd czy gaz? :( to też nie będzie prosty temat.