Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Miałam nadzieję, że coś takiego przeczytam, bo ja będę codziennie i już myślałam, że to przesada
łazienka wciąż jest duża, nie brak w niej miejsca, a lustro na całej długości ściany daje świetny efekt :) A polerowane płytki pięknie wyglądają, nie widać na nich smug, zobaczymy co z kamieniem za jakiś czas.
Ale powiem CI,że Twoja łazienka to gigant, przy mojej...
Biel i czerń - moje kolory.
A masz tam okno? Jeśli nie to radzę zabrać storczyki , chociaż pięknie pasują;)
Naprawdę? To ile m2 ma Twoja?
Moja lazienka ma 2,9m.
Szafki to mój projekt Z gotowcow nie wiem, czy daloby sie cos sensownego wstawic.
Mój brat ma te płytki w łazience:)
Ja bym ją wcisła w miejsce gdzie grzejnik.
osobiście bałabym się pomalowanej ściany w łazience no i ze względu praktycznego jestem chyba jednak za kafelkami na całości :)
manga ten ład i porządek to systematyczna nasza praca bo w innym wypadku by tak nie wyglądało a tak cała działka jest utrzymywana w ciągłym porządku i wszelkie odpady systematycznie układane i segregowane.
Mangaa grzejnik ma wymiar 50x70, mamy podlogowke wiec wieksyz nie byl potrzebny, jest na zasadzie dosuszenia recznika po kapieli; aha i ten nasz jest ze struktura chociaz kolezanka mowila ze takie same gladkie widziala ale wziela jakis inny kolorowy; a w ogole to pokaz jakies foty z wykonczeniowki a nie tylko tak zdawkowo piszesz ;)
Kurcze Ja ciągle się zastanawiam co u mnie będzie w kuchni - prąd czy gaz? :( to też nie będzie prosty temat.