Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
iem każdy jest innego zdania ,ale jak ńie ma okien to te tynki lepiej schna .

Jesteśmy na etapie wyboru ekipy budowlanej i mam pytanie jakie są u Was ceny , bo mam ofertę na 45000zł za stan surowy z dachem , budynek 200m^2
U mnie kuchnia prawie gotowa jutro tylko fronty trzeba założyć ,no i pare poprawek ,bo musieliśmy obniżyć blat bo był za wysoko ,wiec prze weekend zrobię fotki to wrzuce sie pochwalić
Moj tez wiezbe ma od górali ,nie masz sie co martwić napewno bedzie dobrej jakości . Najlepiej byłoby zrobić pokrycie dachowe tez ,zeby nie zalewalo

dlatego Ja nie krytykuję, nie oceniam a jedynie pytam dlaczego tak a nie inaczej... skąd taki a nie inny pomysł... bo czasami coś co brzydkie może być bardzo praktyczne :)
Dziewczyny wpadłam się pochwalić kolejnym etapem biurokracji że wreszcie złożyliśmy papiery na pozwolenie na budowę . Teraz odliczamy 65 dni robocze.
Jesteśmy na etapie wyboru ekipy budowlanej i mam pytanie jakie są u Was ceny , bo mam ofertę na 45000zł za stan surowy z dachem , budynek 200m^2
Aneta jak chcesz dodatkowej opinii architekta jeszcze przed złożeniem PNB co do projektu mogę poprosić męża.
a musimy moskitiery zamówić ,zaluzje na okna ,ate co mi sie spodobały to troche drogie sa .MrsHYde - do kuchni raczej wszystko mamy ,ale takie pierdulki to do ikei bym sie wybrała ,narazie brak czasu i kasy tez
a musimy moskitiery zamówić ,zaluzje na okna ,ate co mi sie spodobały to troche drogie sa .
A co macie na oknach w kuchni ? Co polecacie ?
I mam dylemat co do szerokości łóżka 160 czy 180 ?
A co macie na oknach w kuchni ? Co polecacie ? I mam dylemat co do szerokości łóżka 160 czy 180 ?
W temacie innych brył domu to wrzucę link tego od znajomej zamieszczonego tutaj wczoraj a obecnie figurującego na stronie www

wszystkie uchwyty w jednym szyku były bo uważam to za normę więc nie wiem czy to pierdolec.
u mnie jest przygotowane na nie miejsce ale czy będzie kasa na ich wykonanie tego nie wiem :(
budowlańcy pierdyknęli mi się z otworem w stropie na kanały wentylacyjne :(
Hyde co do rolet można je montować na etapie okien albo później . Róznica jest taka że w pierwszym przypadku są wtedy ładnie schowane a w drugim będą na zewnątrz. My chcemy na etapie okien i dodatkowo będą podłączone do włączników jak na światło by jednym cykiem zamknąć wszystkie rolety albo poszczególne.
--