Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
iem każdy jest innego zdania ,ale jak ńie ma okien to te tynki lepiej schna .
Jesteśmy na etapie wyboru ekipy budowlanej i mam pytanie jakie są u Was ceny , bo mam ofertę na 45000zł za stan surowy z dachem , budynek 200m^2
U mnie kuchnia prawie gotowa jutro tylko fronty trzeba założyć ,no i pare poprawek ,bo musieliśmy obniżyć blat bo był za wysoko ,wiec prze weekend zrobię fotki to wrzuce sie pochwalić
dlatego Ja nie krytykuję, nie oceniam a jedynie pytam dlaczego tak a nie inaczej... skąd taki a nie inny pomysł... bo czasami coś co brzydkie może być bardzo praktyczne :)
Dziewczyny wpadłam się pochwalić kolejnym etapem biurokracji że wreszcie złożyliśmy papiery na pozwolenie na budowę . Teraz odliczamy 65 dni robocze.
Jesteśmy na etapie wyboru ekipy budowlanej i mam pytanie jakie są u Was ceny , bo mam ofertę na 45000zł za stan surowy z dachem , budynek 200m^2
Aneta jak chcesz dodatkowej opinii architekta jeszcze przed złożeniem PNB co do projektu mogę poprosić męża.
MrsHYde - do kuchni raczej wszystko mamy ,ale takie pierdulki to do ikei bym sie wybrała ,narazie brak czasu i kasy tez
a musimy moskitiery zamówić ,zaluzje na okna ,ate co mi sie spodobały to troche drogie sa .
A co macie na oknach w kuchni ? Co polecacie ?
I mam dylemat co do szerokości łóżka 160 czy 180 ?
A co macie na oknach w kuchni ? Co polecacie ? I mam dylemat co do szerokości łóżka 160 czy 180 ?
W temacie innych brył domu to wrzucę link tego od znajomej zamieszczonego tutaj wczoraj a obecnie figurującego na stronie www
wszystkie uchwyty w jednym szyku były bo uważam to za normę więc nie wiem czy to pierdolec.
u mnie jest przygotowane na nie miejsce ale czy będzie kasa na ich wykonanie tego nie wiem :(
budowlańcy pierdyknęli mi się z otworem w stropie na kanały wentylacyjne :(
Hyde co do rolet można je montować na etapie okien albo później . Róznica jest taka że w pierwszym przypadku są wtedy ładnie schowane a w drugim będą na zewnątrz. My chcemy na etapie okien i dodatkowo będą podłączone do włączników jak na światło by jednym cykiem zamknąć wszystkie rolety albo poszczególne.
--