Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
aneta - szybciutko? ciągnie się jak nie wiem co :( mamy dwa tygodnie przestoju... zima tegoroczna pomieszała w szykach i chłopacy latają po budowach raz tu raz tam :( bo tak to pewnie już byłby dach u Nas :(
Kilka dni temu dostałam wycenę rolet - sam dół to ponad 20 tys.
A jaką macie powierzchnię okien i ilość w wycenie?
Hyde jak Ci się sprawdza okno w garderobie tej od Gabi?
zaś łazienka od mamy i nasza sypialnia od zachodu więc tam nie ma aż takiego wielkiego słońca :)
ehhh i znowu pojechała nie mała kasa :( jaki żal :(
Kosztorys jedna sprawa a i tak nie jest on zgodny z tym co jest i było a z drugiej strony nie spoglądam do niego... nie pamiętam go... nie chcę go pamiętać...
Hyde pamiętasz po ile u Ciebie kubik więźby był ?
wykonawca nie robił nam kosztorysu a bank i tak zmienił nam Nasz kosztorys... Nasz był przygotowany przez biuro projektowe...
raz przeglądaliśmy i więcej nie zaglądaliśmy do niego i zaglądać nie zamierzamy...
Hyde to jak za darmo :( ale deskowanie co masz na myśli?
Dostałam wycenę za centralne z piecem i ze wszystkim co potrzebne łącznie z grzejnikami i robocizną 38tyś... i nie wiem czy ten koszt jest nad wyrost czy normalny? :(
Ile trwa ta cała papierologia wokół kredytu dziewczyny ?
po prostu jeszcze nie założone sa fronty , moze jutro bedzie skończona ,chociaż nie mamy jeszze płyty ,okapu i kuchenki mikrofalowej
nie mam projektu w domu ,ale wydaje sie taka duża ,bo jasna ,moze ma niecałe 10 m2
Mogę polecić ci deski laminowane balterio ,my takie mamy prawie wszędzie i jak narazie bardzo sobie chwale
Lady,powiem ci szczerze, że wujek patrzył na twoje schody i nie podobało mu się wykonanie (ale może zdj nie oddaje rzeczywistości?)