Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ziewczyny mam łóżko piętrowe drewniane i chce je pomalować ,tylko ze ono nie jest surowe tylko polakierowane ,czy muszę ten lakier najpierw usunąć ?
Aneta powodzenia w poszukiwaniu ekipy
wiem ze nie oplacalo sie umawianie od m2 tylko od calosci, byli tacy co za kazda jedna rzecz liczyli sobie oddzielnie (czyli np scianki dzialowe czy schody nie byly w cenie), wiec tu trzeba uwazac
Dostaliśmy też w prezencie wszystkie kable na elektrykę oraz kabel przyłączeniowy i tzw - "esy"..
Muszę zamówić bednarkę no i inne pierdoły do prądu
Dziewczyny mam łóżko piętrowe drewniane i chce je pomalować ,tylko ze ono nie jest surowe tylko polakierowane ,czy muszę ten lakier najpierw usunąć ?
Hyde cenowo tani nie jest wcale :( a raczej droższy niż Hardkiller i trzeba co 4 tygodnie powtarzać oprysk
Ogólnie z układu domu względem słońca jestem zadowolona.
to byl jeden z tanszych srodkow dzialajacy na taka skale (z tych u mnie dostepnych)
tez jestem, tyle ze rolety swiatloodbijajce ktore ja mam zatrzymuja tez cieplo (nie mamy rolet zewn), a jednak latem w sypialni przy ostrym sloncu robi sie b.szybko goraco; niestety koszt rolet na nasze okno to w tej chwili ok 1,5tys takze na razie wisza marketowki za 150zl
Czy któraś z was ma takie zwykle szyby białe na firanki ?