Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Drogie koleżanki,poratujcie. Szukam inspiracji na aranzacje łazienki. Chcialaby w kolorach ciemnego brazu i pomarańczowego,ale nie wiem za bardzo jakby te kolory rozmiescic. może ma ktoras z Was lazienke w tych kolorach? Albo jakies stronki znacie?
Coś mi się kojarzy, że MrHyde wrzucała swoje organizery, ale nie mogłam znaleźć info, gdzie je można kupić.
Napisałam reklamację do Przedstawicielstwa w Polsce , ale Pani odpowiedzialna za reklamacje nawet na nią nie odpisała.
schody są jak dobrze pamiętasz szerokie na 102 :)
masz jakies zdjecie z gniazdek do tv bo jakos sobie tego nie moge wyobrazic plus te internrtowe i prad.
Hyde co do internrtu to u mnie tpsa odpada bo nie pociagna mi kabla bo daleko do mnie no i koszty musialabym pokrywac. Ostatecznie jak cos to od tesciowej bedziemy przeciagali napowietrznie:P
w sumie zdjecia calych instalacji mam ale juz zgrane na plytke i pendraka (polecam polecam polecam!!) i dobrze schowane z dokumentami, to tak na wypadek remontu kiedys zeby w nic sie nie wwiercic
Hyde masz puszczoną w posadzce elektrykę ?
Hyde zdjęcia kominów aby się nie wwiecać? co masz na myśli ?
a jeszcze ad instalacji - mamy zrobione zdjecia kominow zeby sie nie wwiercic, podlogowki, hydrauliki i elektryki
zeby byla pewnosc co gdzie robione kladlam kartke a4 z napisem typu 'pokoj Gaby' a zeby nie miec problemu z odleglosciami to ta sama kartka sluzyla np jak odliczanie odleglosci od futryny do gniazdka (ale w niektorych pomieszczeniach gdzie bylo latwo przeliczyc pustakami to juz sie w to nie bawilam)
--
Hyde rozumie z kominami a co do elektryki to Ja nic nie chce w posadzce ze względy na obawy przed ewentualnym kuciem gdyby coś się stało. Chcemy aby szły u góry chowane w suficie podwieszonym....
Hyde rozumie z kominami a co do elektryki to Ja nic nie chce w posadzce ze względy na obawy przed ewentualnym kuciem gdyby coś się stało. Chcemy aby szły u góry chowane w suficie podwieszonym....
Hyde jak brałaś wymiar gdzie ma stać tv? wiem, że to może głupie ale hmmm nie wiem na razie jaki będzie kominek czy rogowy czy zwykły wiec nie wiem ile zajmie miejsca a co za tym idzie na tej ścianie nie wiem dokładnie gdzie będzie mniej więcej środek
A tak w ogóle to ile płaciłyście za SSO?
Do projektu nie mogę zajrzeć, bo dałam wykonawcy- wycenia mi SSO.
kladzie w peszlach
doczytalam wlasnie o ledach. my nie mamy ledow nigdzie, zupelnie nie moja bajka ale wiem ze to jest dosc chwytliwe, nasz elektryk mowil ze w ciagu roku robia dziesiatki domow a tylko u nas nie bylo ledow ;)
Już nawet to się zmienia bo wielu kładzie już w rurkach pcv i my chyba też będziemy mieć w rurkach.