Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
robota elektryka to koszt 2,5 - 3tyś
Koparka po naszej stronie (40złotych godzina
nie zgubilas jednego zera? u nas cena za godzine pracy koparki nie schodzi ponizej 300zl
Aneta a u was nie ma problemow z odbiorami? popytaj w dajen instytucji czy osoba ktora robi musi miec wszystkie uprawnienia i czy nie musi byc z wodociagow/elektrowni. U nas w miesice jesli elektryki nie robi ktos z elektrowni to niezle jazdy sa; w wodociagach to samo. O ile elektryke robil chlopak z elektrowni o tyle zmiany istniejacego przylacza wod-kan wprowadzala ekipa wykonawcy; mielismy niezla jazde bo nam facet podpisac nie chcial twierdzac ze teog nikt od nich nie robil i nie podpisze
Prąd mam mieć pod koniec przyszłego tygodnia, a wodę już na początku. Bałam się właśnie wziąć kogokolwiek, żeby nie mieć później problemów.
Rozumiem, że w końcu ktoś Cię wyratował
Dawno mnie tu nie było a dom już prawie postawiony
Kwota ktora ty podalas to chyba za wykonania calego wykopu pod przyladze?
Zakladanie gniazdek i swiatla tez on:)
Moje salonowe lacznie 5, 5 metra:)
Brak slupkow to poniekad norma bo za slupek trzeba doplacac.
ktos wzial cos, zaniosl cos komu trzeba i facio klepnal papierek
Hej my chyba trafiliśmy na ekipę wreszcie, w przyszły poniedziałek mamy podpisywać umowę a od września rozpoczynamy.
Mam pytanie o ten prąd budowlany , czy któraś go miała czy wszystkie ciągałyście od znajomych , rodziny etc. Bo mój małż mi mówi że przygotował wniosek na budowlany i ma złożyć w przyszłym tygodniu.
a co ja zrobię z taką ilością ziemi ? ze 150 m^3 wykorzystamy ale reszty nie
Robiłyście charakterystykę energetyczną do projektu, czy u Was w pozwoleniach na budowę nie wymagają?
Hyde tak w duzym witryna bedzie a dokladnie okno w ramie aby roznicy nie bylo widac.
Wymiar w sietle to 2720x2420 a okno 2700x2400
Macie jakieś fajne pomysły? Ciekawe rozwiązania? Dla małych chłopaków?
Jak będziesz coś fajnego widziała to proszę wrzuć;)