Chciałbym poznać Wasze zdania, czy usługa sms na 28dni miałaby potrzebę istnienia?
Sms są na tyle teraz tanie, że jest szansa na wdrożenie do naszego 28dni opcji, która pozwalałaby nabyć określoną ilość smsów, którymi mogłybyście dowolnie rozporządzać. Np. zaznaczając na kalendarzu czas wysyłki i definiując ich treść system wysyła wiadomość o odpowiedniej porze.
Zdaję sobie sprawę, że wiele z Was zagląda codziennie i opcja nie musi być użyteczna, ale? Ale zawsze znajdzie się jakieś ale :)
Tak na prawdę chodzi o wszystko. Sms można ustawić na lekarza, na zdarzenie na wykresie, na wiadomości, na komentarze, na coloklwiek. Oczywiście badam sprawę, czy takie rozwiązanie byłoby dobre na naszym 28 :)
Ja bym wolała ogólny dostęp przez komórkę czyli 28 dni w wersji wap. Smsy przypominające są bez sensu, zwłaszcza teraz, gdy większość telefonów ma kalendarze i można sobie ustawić alarm na konkretny dzień, godzinę i wydarzenie.
Tak jak sam napisałeś większość z nas jest na serwisie codziennie, a jak już nie ma którejś z nas kilka dni to albo nie ma dostępu do neta, albo gdzieś wybyła, albo nie ma w ogóle czasu. 28dni w wersji wap mogłoby być rozwiązaniem, ale powiadomienia? Juz dostajemy powiadomienia na maila. Dużo użytkowniczek je wyłącza, bo zaśmiecają skrzynkę.
masz rację nibriana Ja zawsze, jak nie mam dostępu do internetu, to zapisuję wszystko w zeszycie obserwacji. Później uzupełniam w necie. Ale może ktoś by chciał korzystać przez komórkę?