Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url
moze stad nie chca jej prowadzic ciazy?

Tak kupię z becikowego a nie teraz zaraz natychmiast. Niech dzieci maja pamiątkę.
Może o ile nie jest w stanie jej prowadzić. Dzwonilam obdzwonilam wszystkich lekarzy którzy przyjmują na fundusz. Zobaczymy może w szpitalu na patologi ciazy znajdzie sie lekarz który poprowadzi ciążę i zleci mi w końcu toksmoplazmoze, różyczke itp.

Może przez to że ważę jak kurczak.
No chyba, że próbując umówić się na wizytę, podawałaś swoją wagę
Zdaje się, że trzeba raczej podać swoje dane, czasem pesel, ale wagę?ideał sie ode mnie w końcu
A wy myślicie ze nie byłam na Brochowie??? Otóż byłam w kwietniu i Umówili mnie dopiero na 7 czerwca bo wprowadzili rejestrację.

Lekarka powiedziała ze nie trzeba sie rejestrowaća następnie, że:
Jako nagły szybki wypadek zarejestrowała mnie na piątek na 9:30.
annie - już na innym wątku Hecate została zdemaskowana jako troll. Tak więc naprawdę, nie nabijamy się z Bogu ducha winnej kobiety, tylko z kogoś, kto przywłaszczył sobie czyjąś historię albo zmyślił ją na potrzeby tutejszej bytności. Takie byty trzeba tępić.
osoba z którą rozmawiałam w kwietniu poniesie konsekwencje.

Nie gubię sie
Hecate26: ideał sie ode mnie w końcu
Ale że co?

Już pisałam, że Wrocław to moje rodzinne miasto.

łazi za mną od wątku do wątku
Tu większość tak łazi, to małe forum
Ja nie wiem czy Ty do końca jesteś prawdziwa czy nie, ale po prostu Twoje wypowiedzi są niespójne, często mieszasz. A dodatkowo "łazisz od wątku do wątku" i wsadzasz kij w mrowisko. Przynajmniej takie jest moje odczucie. 

Pozwolmy mu umrzec na brak zainteresowania z naszej strony...