Idąc za potrzebą uruchomiłem Wiki, w której na sam początek przepisałem tabelki z wątków z listą starających się, odkładających oraz przyszłych, szczęśliwych mam. W związku z tym opiekunów wątków proszę o aktualizację.
Z pewnością znajdziecie jeszcze wiele zastosowań tego super narzędzia. Jednak zanim cokolwiek zaczniecie edytować, proszę zapoznać się z zasadami formatowania treści. Jeśli będą pytania służę pomocą.
Tak na prawdę to jest wyłącznie nazwa grupy, która w ramach naszego forum ma własną dyskusję. Ta dyskusja jest niewidoczna dla wszystkich użytkowników 28dni, a jedynie dla należących do tej grupy.
Utworzenie jej (grupy) podyktowane było koniecznością ukrycia treści dla innych użytkowników. Przeszła akcja FONTON, w jakiej uczestniczyły nasze użytkowniczki wymusiła na mnie ukrycie niektórych treści. Nie chciałem, aby ktoś rozpoczął działania na szkodę 28dni.
no na pomorzu "ino" jakby ktos powiedział patrzyli by na niego jak na chłopa z głebokiej wsi (bez urazy sama mieszkam w sumie na wsi,ale nawet u nas sie tak nie mowi heh)