Ponieważ nie ma możliwości na naszym forum robienia ankiety wymyśliłam taki sposób na unaocznienie Damazemu jak bardzo nie podoba nam się ostatnia aktualizacja - graficznie i funkcjonalnie (mam na myśli głównie rażące błędy dotyczące dostępności danych). Dlatego też proszę nie WYPOWIADAĆ się w temacie więcej niż raz, chodzi tylko o zarejestrowanie liczby niezadowolonych użytkowniczek.
elajza to po co się wypowiadałaś w temacie skoro Tobie się podoba. Trzeba było sobie własną dyskusję założyć!
Bett bardzo Cię proszę, abyś drugi swój post skasowała, a jego treść przepisała do pierwszego.
Jeszcze raz BARDZO PROSZĘ OSOBY, KTÓRYM SIĘ PODOBA O NIE WYPOWIADANIE SIĘ TU. Załóżcie sobie własny wątek pochwalny!
szczegółowe opinie są już w innym wątku, a propozycje zmian składamy od kilku dobrych miesięcy, więc nie ma sensu strzępić języka ... ta aktualizacja wiele nie zmieniła, fajnie, że coś się dzieje w aplikacji, ale akurat to co się dzieje do gustu mi nie przypadło.
Mi też się bardzo nie podoba. Strona straciła zupełnie swoją przejrzystość. Za małe literki, pstrokate jakieś to wszystko. Z listy wykresów ulubionych wyszedł jeden wielki chaos.
Masakra mnie zadziwia po co Damazy grzebie w pierdołach pogarszając całą aplikację bez radzenia się użytkowniczek , jest przeciez tyle do zrobienia a zajmuje się kolorkami , przestawianiem itd, dla mnie jest stresujące przyzwyczajanie się za każdym razem po aktualizacji do nowych szat kolorystycznych których zmiana nic nie wnosi do całości o ile nawet nie pogarsza całego wyglądu, nie wspominając już o innych spieprzonych rzeczach
Ja też jestem na nie! Zupełny brak przejrzystości i w ogóle poprzednio było w niebo lepiej! A ten times new roman przy logowaniu od razu mnie zniechęca do wchodzenia na tę stronę :(
Popieram koleżankę - teraz jest kanciasto i niekobieco
Dopisuję się bo przeczytałam o udostępnieniu prywatnej notatki vicky To faktycznie MEGA wtopa i do tego skomentowana jedynie "panikujesz..." , w takiej sytuacji to nawet "przepraszam" to za mało ...
No i druga sprawa z serduchami: to nie tylko literówka Damazy; dziewczyny odkryły że mają włączone serducha i z przerażeniem zaczęły je wyłączać (a tak naprawdę dopiero wtedy ujawniły je światu) ; niebezpiecznie się robi i mocno nad tym ubolewam
Co do estetyki to się nie wypowiadam ; zawsze był różowo i nieczytelnie ale do wszystkiego można się przyzwyczaić
nie podoba się. Brzydka szata, mało czytelne wszystko, zbyt dużo informacji na stronie wykresu, zasyp informacji, a w konsekwencji wszystko nieczytelne na pierwszy rzut oka.
Nie podoba mi sie! Nie mam czasu na rozgryzanie tych nowości. Przywiązuje sie do rzeczy,miejsc i nie lubię sytuacji zaskoczenia gdzie nie wiadomo jest o co kaman.
Szata graficzna? Chyba jej brak. NIE podoba mi się ale przede wszystkim to jest nieczytelne, wymaga więcej czynności przy dodawaniu obserwacji niż obecna wersja i najważniejsze nie działa tak jak powinno i na dzień dzisiejszy jest BEZUŻYTECZNE