Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bo niezapięte kieszonki to chyba na 2-latka są

no coś Ty ?
to jak one mają do końca pieluchowania [2-3 lata] wystarczyć ?
Wolę jak ma tę pieluchę nie taką kusą. Myślę, że do dwóch lat max wystarczy. O ile jeszcze będzie na pieluchach, bo myślę w wakacje rozpocząć akcję odpieluchowywania częściowego.

No to ja calkiem przegielam, bo na najwyzszy rzad zapielam.

Moze tetra sztywna, bo nie do konca wyplukane? (a jakby nie patrzec, to przeciez dodatkowy proszek jest)
Teorka, ile miesiecy ma Twoj bratanek?

Czy myślicie,że można w takim programie prać kieszonki i wkłady?
Ale jesli dodajesz ten proszek antybakteryjny i jesli napisane jest, ze dziala juz od 30 st.to chyba nie ma wiekszych przeszkod.
bo jestem na etapie wybierania pralki
jak wrzuciłam bosch maxx for kids, to nic mi nie znalazło, dopiero po numerze modelu znalazłam taką , ale to chyba nie ta co piszesz bo jest głębsza - 60cm.
Na początku tygodnia suszyłam na balkonie i były baaardzo mięciutkie, bardziej niż na początku nawet. Więc żeby sobie potwierdzić, że to kwestia miejsca suszenia, a nie prania, teraz kilka sobie powiesiłam w łazience, a resztę na balkonie- no i te balkonowe dużo miększe. Może to kwestia tempa suszenia? Pamiętam, że jak suszyłam na kaloryferze, to było najgorzej, rzeczywiście sztywne były.

A krytyczne uwagi męża nie muszą wcale źle działać. Mój mąż był niby bardziej krytyczny, ale spokojniejszy w tym i to jemu udało się skutecznie odpieluchować Kalinkę - w tydzień, co mnie się nie udawało przez 2-3 m-ce
A krytyczne uwagi męża nie muszą wcale źle działać.
Magda, a podasz jaki model? bo jestem na etapie wybierania pralki jak wrzuciłam bosch maxx for kids, to nic mi nie znalazło, dopiero po numerze modelu znalazłam taką , ale to chyba nie ta co piszesz bo jest głębsza - 60cm.
dobra, juz wiecej nie tlumacze, bo coraz gorzej - cale szczescie, ze nie zostalam nauczycielka!
No dobra, jeszcze tak sprobuje: po spieciu u mnie jest jeszcze widoczny dolny rzad nap!

Ile razy w ciagu nocy musicie taka pieluche zmieniac?