Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ekonomiczne w takim znaczeniu, ze nie trzeba za każdym razem ich prać
Kieszonek, przynajmniej żeby nie musieć ich prać na początku co chwilę, to nie wiem ile by trzeba było mieć
eeej, no błagam wrzucenie do prania kilku sztuk więcej kieszonej to takie nieekonomiczne? nawet jak otulaczy uzywa sę 2 razy, to przecież wkłądy trzeba prac i nie magazynuje się ich w nieskończoność.
Tutaj bym uważała- nawet jeśli nie zmoczy się (choć zauważyłam, że i on robi się taki zaparowany), to wydaje mi się, ze bakterie z mokrej tetry przechodzą na niego.
Szlag by mnie trafił, gdybym założyła pampa, a po pięciu minutach kolejny kleks i pamp do wyrzucenia
a Penny na razie tylko o teorii
poczekajmy więc jak się dzidzia urodzi i wtedy nam Penny napisze co lepsze, czy kieszonki, czy otulacze czy jednak po każdym kleksie co 25 minut będzie używała na początek Pampersów
e to mnie bardziej trafia jak muszę potem tą kupę z kieszonek spierać i ona [ta kupa] znaczy nie chce zejść i potem zostają ślady
No Teorko piszę o tym co wyczytałam na podstawie doświadczeń innych mam, tylko że z innego forum, gdzie więcej mam korzysta z pieluch wielorazowych niż tu
Ale ja miałam na myśli taką kupę przy rozwolnieniu, co to rzadka jest jak siki,
Niemniej jednak nieładne to co piszesz, ta ironia, że wyląduję na pampersach, bo będą sraki i kleksy, myślisz, że nie zdaję sobie z tego sprawy ? ...nie wiesz tego, a to zwykła demotywacja czyjegoś zapału.
czy jednak po każdym kleksie co 25 minut będzie używała na początek Pampersów
oj przewrażliwiona jesteś chyba troszke [co jest dla końcówki ciąży jak najbardziej typowe i zrozumiałe - sama przerabiałam ] bo to nie była żadna ironia z mojej strony tylko po prostu żartobliwe stwierdzenie
no ale jeśli Cię to uraziło to przepraszam, nie miałam takiego zamiaru
i absolutnie nie chcę Cie demotywować, wręcz przeciwnie życzę dużo cierpliwości i wytrwałości
ze u mnie zazwyczaj z jednorazowek grubsza zawartość rozlewa się malowniczo po plecach
używaliśmy od początku wielo: tetra + otulacze
Penny, ja wielo zaczęłam nieśmiało używać, gdy moje dziecko miało niespełna 2 tyg. Oczywiście na przemian z jednorazowymi, ale w każdej z użytych wielo ladowala kupa. Nie było wcale strasznie, dasz radę!
u nas one przemakają czasami [PUL nigdy]
Mieszkam w Irlandii. Ale poszperam tak czy siak, może nie ma dużej przebitki. :)
Minky to po angielsku, że takie futerkowe te kieszonki, cieplutkie :) a napisane jest niżej, że wierzchnia warstwa zrobiona jest z PUL
to juz prawie roznicy nie ma jak porownasz z jednorazowkami.
mieściły się Wam dzieciaki w klasycznych rozmiarach ?
penny: Teorka a nie używasz tych przedłużek ?
szczerze ?
nie miałam pojęcia w ogóle o czymś takim