Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
ale przynajmniej już będziesz wiedziała co pomaga
[/url]

[/url]
Wczoraj byłam w pieluszkarni na Nowym Świecie w Warszawie
w tym mieście, w którym wypada miec pięc psów ze schroniska i cztery koty, ale dziwne jest mieć dziecko i karmić piersią???

Ile formowanek schodzi sie w ciagu jednej nocy, mniej wiecej?
)
[/url]
generalnie jestem zadowolona, myślałam, że będzie gorzej. 

A tak to biorę papierek i sru do wc i po problemie, a pielucha tylko mokra i do wiadra.
u nas te luzne kupy przesiakały cale przwz papierek, dlatego nie uzywalam i płukalam jazda pieluszke. Moze jakies fajniejsze papierki masz.Magdalena Hania jest wcześniakiem, urodziła się w 36 tc.
No cos Ty? u nas te luzne kupy przesiakały cale przwz papierek

Wygotowałam wkłady, kieszonki wyprałam w 60 stopniach - to jest to! Działa!Samo pranie wszystkiego w 60 stopniach nie przyniosło takich efektów.
Zębów nadal nie ma, dziąsła spuchnięte, więc ten sposób naprawdę daje radę :)
Też muszę zamówić jakieś kieszonki na dzień, skusiłam się na początku pieluchowania na jakieś pieluchy z allegro po 15 zł i to była porażka :( po trzech miesiącach pieluchowania, wyglądają żałośnie, zszarzały i zaczynają się pruć :-/ Polecacie male me? mślałam o nich i o nappime, mam jedną nappime kupioną na bazarku chustowym, pul jest cieniutki, a pieluszka bardzo zgrabna i nie robi dużej pupy, z drugiej strony ciekawi mnie ten coolmax... hmm...

A tu jest dyskusja jak te pieluszki pakować i przenosić
A jak wy sobie z tym radzicie?

[/url]
) kieszonek wkłady wyglądają mi na duże i grube z mikrofibry, ale zdarza się, że młody przeleje - może jak siusiak się w bok ułoży czy coś, bo najczęściej właśnie gdzieś przy nogawce. Dwa mi włożyć na dzień jakoś nie pasuje. jakie wkłady są najbardziej chłonne, albo jak złożyć tetrę najsensowniej do takiej kieszonki?
], że wg mnie najbardziej chłonna jest TETRA 

( nie wkurzaj się TEO)

po 6 godz.to miala prawo przesikac. Jak pomysle o ekslodujacej niemalze jednorazowce po ok.5 godz.wybyciu w plener bez mozliwosci zmiany pieluchy... O aromatach nie wspominajac...

prawie zawsze Nat ma 2