U mnie w okolicy nie ma możliwości zrobienia USG 4d, muszę wyruszyć gdzieś w Polskę. Gdzie robiłyście takie badanie, ile ono kosztuje, ile trzeba czekać i czy jesteście zadowolone?
USG 4 D ma teraz większość dobrych gabinetów - ceny są różne - od 200 -do 500 zł zależy od miasta i gabinetu. Jednak nie zawsze dziecko jest dobrze ułożone aby robić USG 4D - u nas dopiero w 33 tc dzidzia pokazała buźkę i od razu Pani dr przełączyła USG na 4 D i mogliśmy podziwiać malutką w całej okazałości. Wrażenia niesamowite!
EEEEEEEEE teraz USG 4D jest prwie w każdym miescie wiekszym dostepne - u nas w Częstochowie robią w wielu gabinetach. W Warszawie jest też pełno - wystarczy wpisać w wyszukiwarkę i zaraz zobaczysz adresy. A ty skąd jesteś?
pytanie do dziewczyn z trójmiasta. chodze na nfz, mam walnięta lekarkę i raz u niej byłam na 4d, ale chciałabym iśc do kogoś bardziej kompetentnego. macie kogoś takiego i ile on kasuje
-- przygotowuję sie do egzaminu na nauczyciela metody angielskiej
Łódź - SONOMEDIKA ul. Nowa (nie pamiętam numeru) Jedno z dwóch najlepszych ultrasonografów w Łodzi. Polecam! W 13 tygodniu ciąży, dzidziusia 6cm "powiększyli" do rozmiarów noworodka - babka mierzyła nawet zastawki co do setnych części milimetra.