Odejmując kogoś od listy nie mogę tej osoby ponownie dodać, gdyż na jej profilu nadal widnieje ikonka "usuń przyjaciółkę". U siebie nadal tę osobę widzę ale nie wiem, czy ta osoba jest widoczna w moim profilu jako "przyjaciółka"
dziewczyny czy wy tez macie problem z "przyjaciokami" w senise co jakis czas stwierdziam ze brakuje mi nickow przyjaciolek np.dzis zajarzylam ze wywalilo mi Amazonke ostatnio Damazego dlatego sorki jak nie zagladam do wszystkich wykresow bo nie pamietam czy kogos brakuje czy tez nie? mam nadzieje, ze w oficjalnej wersji samowolne usuwanie nie bedzie mialo miejsca?
Zgłaszam kolejny błąd - program oszukuje w komentarzach do cykli u Przyjaciółek! Jest napisane, że wystawiłam komentarz 3 dni temu a tymczasem było to znacznie wcześniej (8 do 10 dni !!). Informacja jest znacząca bo dotyczy krótkiego komentarza dot. przypuszczalnego dnia owulacji. W chwili obecnej niezły zamęt wprowadza mój wpis ;)
Amazonko ale ja ciebie nie usuwalam dlatego taka zdziwiona bylam z opcji usuniecia przyjaciolki skorzystalam raz i usunelam osobe ktora nie udziela sie na 28dniach i tak nadal jest w folderze "przyjaciolki" mimo, ze pojawil sie napis "usunieto przyjaciolke" Damazy zanotuj plis te jazde
Damazy chciałam wpisać młodą_żonkę do moich przyjaciółek, ale jak wpisuję do okienka jej nick i naciskam szukaj, wyskakuje okienko, że nie ma kogoś takiego
mnie też usuneło przyjaciółę . dokładnie "petomasz". Pewnie nie zauwazyłabym tego wogóle gdybym nie była zwrokowcem i wydawało mi się, ze mam inny układ przyjaciółek . Naszukałam się chyba pół godziny :devilz: kogo mi program usunął, ale doszłam do tego. Mam nadzieję, ze tylko tę osobe mi usunieto. Jesli znajdzie się jeszcze jedna osoba to ja przepraszam ale nikogo nie usuwałam