Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dni płodne nie są warunkiem koniecznym

"NPR utrudnia kobietom osiąganie orgazmu" To już nawet pod temat "mity o NPR" nie podchodzi

Teraz każdy dobry seksuolog tobie powie, że orgazm jest jeden, ale różne są drogi jego wyzwalania. Większość kobiet osiąga go przez stymulację łechtaczki, a nie punktu G. A najczęściej im więcej punktów jest stymulowanych, tym większe prawdopodobieństwo rozkoszy. Jeśli nie dopuszczasz w swoim życiu seksu oralnego, to już nie wspomnę o innych technikach, bo uznasz (uznacie) mnie za erotomankę
Może nie pasuje to do feministki, za jaką mnie niektórzy uważają, ale powiem co kiedyś wyczytałam... Kobieta jest jak skrzypce i trzeba wirtuoza, który sprawi, że wyda piękne dźwięki, bo nawet jeśli to kobieta-stradivarius to wyjdzie zaledwie rzępolenie, jak muzyk kiepski.

Nienormalne fanki orala łączmy się

...trzy dni III fazy to niepokojące...
Aniu, może wydaj jakąś książkę, bo masz tak ciekawe obserwacje, że nawet "mądry pan doktor" się przy Tobie chowa

Słyszałam jednak, że pary stosujące antykoncepcję są szybciej sobą znudzone, nie znam badań na ten temat...

"dostepnosc zawsze" (ktora mam wrazenie kryje w sobie lekka pogarde dla tych wyuzdanych sexoholiczek co to chca zawsze) zastapilabym okresleniem bardziej stosownym "mozliwosc zawsze" ktora pozwala wybrac chwile kiedy ma sie ochote pokochac,