To jest moja druga ciąża, ale po 6 latach mam krótką pamięć :) Już teraz czuję powiększone piersi i niedługo będę musiała myleć o nowym biustonoszu. Jakie są Wasze doświadczenia, jakiego 'przyrostu' mogę się spodziewać? Nie chcę kupować stanika co miesiąc ;) tylko to sensownie rozwiązać. Potem kwestia stanika do karmienia - czy mój biust pod koniec ciąży osiągnie podobny rozmiar do biustu przy ustabilizowanej laktacji? Wiadomo, że na początku piersi szaleją...
ja z rozmiaru B w ciazy przeszłam na D i tak juz mi zostało.stanik kupiłam sobie niedrogi koniecznie bawełniany i usztywniany .to samo radziła położna w szpitalu aby wysoko nosic cycki.W ciazy kupiłam moze 2 staniki a do karmienia nie miałam specjalnego-zreszta taki to najlepiej kupic po porodzie.
ja z 75 B zmieniłam na 75F. Przejściowy miałam D potem E. Od 5 m-ca do teraz (końcówka 6tego) rozmiar się nie zmienił czyli 75F. Mam 3 dobre staniki z triumpha zakładam że pochodzę w nich do końca ciąży, moja kosmetyczka powiedziła mi że raz naciągnięte jakieś tam więzadła (chyba coopera) nie wrócą do stanu poprezdniego więc warto zainwestowac w dobry biustonosz.
danap - moje wiązadła coopera zmasakrowane słabymi stanikami i poprzednią ciążą wróciły do formy, sporo nad tym pracowałam ale się udało. w poprzedniej ciąży nosiłam koszmarne staniki, do karmienia miękki bezfiszbinowy triumph, fuuuj. Amazonka - jestem mocno na bieżąco w tej tematyce :) Teraz mam 60F i nie wiem co dalej...
A ja nie muszę zmieniać - a szkoda - stanika. Biust nie ruszył mi nawet o milimetr i w ogóle nie bolał i nie boli. Moje małe A nadal jest tym samym, skromnym małym A.
Vicky80, chciałabym nie być ale niestety jestem pewna jak bum cyk cyk. I tylko mi się tak przytrafiło bo moja mama ma duże, a moja młodsza siostra to takie, że hej! A ja... dupa . Jedynie pupa duża (ale lubię ją ).
katarzyno to dobrze, że pupę lubisz, ale pewna w sensie brafitterka wymacała? bo ja już kiedyś taką pewną koleżankę nawróciłam, odkryłam jej niewielkie bo niewielkie ale piersi! na nowo;)