Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Nigdy nie mialam z nia problemow, nawet przed rozpoczeciem brania tabletek...a tu juz od 2 lat zmagam sie z wypryskami, glownie na twarzy, szyji, dekolcie i plecach. Wszystko zaczelo sie ok. 6 miesiecy po odstawieniu tabletek. Wysypalo minie, ze masakra...po 2 latach niby jest troszke lepiej, ale to i tak plakac mi sie chce jak w lustro patrze
Koszulki na ramiaczkach nie zaloze, wlosow nie upne, bo od razu plecy i dekolt sa na widoku. Probowalam juz przeroznych srodkow, ale ogolnie kazano mi czekac az przejdzie (organizm sie oczyszcza po tabletkach, itd.). Niestety minely juz ponad 2 lata, a nadal za dobrze nie jest 

Ja brałam anty 10 lat i też nigdy nie skarżyłam się ani na trądzik, ani na skutki uboczne brania tabletek. Nigdy! A tu na stare lata takie cyrki
Jak pracowałam w szkole, to moja cera niczym się nie różniła od cer moich nastoletnich uczniów
No koszmar jakiś!
Co do innych skutkow ubocznych to glownie oprocz cery, to tak samo jak napisalas: przetluszczanie wlosow...kiedys mylam co 3 dni, a teraz najlepiej to zaraz na drugi dzien...a po 2 dniach do juz MUST!
Poza tym to raczej zadne inne skutki uboczne spowodowane braniem tabletek nie przychodza mi do glowy...
Ja początkowo brałam Diane35, a później to już kilka dobrych lat Jaenine (weszły na rynek na kilka miesięcy przed Yasmin).

jakkolwiek to brzmi.