Witajcie! Być może temat juz był, ale nie znalazłam... Chodzi mi o ten miesiąc gratis przy opłatach za korzystanie. Nie mam tu przyjaciółek, mimo że dosyć długo już tu jestem. Szkoda mi tego miesiąca tak nie wykorzystywać. W ciągu najbliższego tygodnia będę doładowywać konto tutaj, więc jeśli ktoś chce ode mnie ten miesiąc, to zapraszam, chętnie się podzielę :) A jeśli ktoś by mi chciał podarować też go kiedyś, to też będę wdzięczna, studentką być to nie zawsze regularne dochody mieć ;) Pozdrawiam wszystkich! :)
Jak opłaca się konto tutaj konto, to można wpisać nicka dowolnego użytkownika 28dni i wtedy jego ważność konta się wydłuża o miesiąc bez płacenia. Jak będziesz płaciła, to będziesz miała to napisane.
Hussy niestety. Miesiąc gratis może otrzymać tylko osoba, która ma opłacone i aktywne konto. Tego nie wiedzialam Wiec niestety nie da rady... Dziwczyny z po za listy przyjaciolek (na ktorej mam tylko Hussy ) z oplaconym kontem ktoras chetna??
-- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
ja mam bezpłatne 30 dni do 18 marca więc do tego czasu opłacę konto, jestem nowa, więc nie znam nikogo i się ciężko tu łapię, więc jak któraś by chciała, to poproszę o PW :)