witam dziewczynki, jestem tu raczej nowa, może mi ktoś zechciałby podarować gratiska? dziewczynki czyli ja też mogę podarować mimo, że nie mam wykupionego abonamentu? poinstruujcie mnie proszę co i jak bo ja ciemna jestem
Treść doklejona: 10.11.12 09:13 dokładnie do tego samego to jest lekarz z kliniki-patologia ciąży. zwróciłam mu uwagę,że w poprzedniej miałam dużo wyższy na czczo (115-120) i było bez. a on wyciągnął przepisy z 2012 i są 90-95 i dlatego tylko śmiać mi się chce bo już kilka wizyt miałam mniej więcej 95-102 i nie dał a przecież to jest 2012
Treść doklejona: 10.11.12 09:13 przepraszam nie to forum
Pierwszy był ptysiaczekk w wiadomości na priv tyle że dopiero teraz zauważyłam także łapie się jeszcze tylko bąbelasek.. adap i juhasek wybaczcie.. następną razą;)
buu chyba jednak nie mogę, albo nie umiem... bo loginy koniecznie trzeba podać przed wpłatą? ( jak wpłacałam ostatnio kasę nikogo nie podawałam i niby mam, że mogę podać 2 osoby ale nie da się tego wysłać) jak to jest z tymi miesiącami gratis?
ech czyli jednak już nie mogę - wychodzi na to,że jak się kogoś nie poda od razu to przepadają :/ bez sensu :/