alicjo tak, zapomnialam napisac bo neta nie mialam przez kilka dni :** dziekuje juz oczywiscie wklepalam sobie twoj nick do platnosci mysle ze przedluze w lutym marcu troszke wczesniej :)
Witam dziewczyny :) jak któraś będzie ładowała konto to byłabym wdzięczna za miesiąc gratis :) ja będę płaciła koło 15 lutego to się odwdzięczę :) z góry dziękuję :*
ja mam konto ważne do 28.03. już raz przedłużałam ale znając życie nie będzie rewanżu ze strony drugiej :/ więc teraz w rachubę wchodzi tylko wymiana... :)
Tas1 i PaulinaMała- jesteśmy umówione, jak będzie mi się konto kończyło (28.03) robię doładowanie i jesteście na liście. Jasno, zgodnie z umową i uczciwie :D Świadkowie są na forum :P
Kachaw i subiektywna7 - dla was pójdzie po miesiącu. Konto mam ważne do 18.03 jak wcześniej pisałam. Jak przedłużę w jeszcze w lutym, to nowy okres będzie mi się liczył od tego dnia w lutym czy doliczy mi się do tego 18.03 i od tamtego momentu doliczy mi te kolejne miesiące? Wie ktoś?
TAs1 jak wejdziesz w płatności masz podaną dokładną datę, do kiedy się przedłuży. Ja często przedłużałam np. 2 tyg. wcześniej i nigdy nie traciłam. Może lija miała jakiś błąd i trzeba to zgłosić?
Dziewczyny, wprowadziłam Was w błąd. Konto miałam ważne do 08.02, tego dnia zrobiłam przelew na poczcie, we wtorek, czyli 12.02 wysłałam Damazemu potwierdzenie przelewu i od tego dnia mam przedłużone na 3 miesiące, czyli do 12.05.
Dziewczyny prosze o ratunek, wlasnie dowiedzialam sie ze jestem w ciazy a waznosc konta wygasla, a przelew mam dopiero 10go :( NIECH MNIE KTÓRAŚ PORATUJE !!!