Wiesz co, to już nie chodzi o mnie... ja sobie dam radę. Ale o zasadę. Ktoś inny może być w większej potrzebie i czekać w nieskończoność na to "odwdzięczenie się", bo Ty tylko zbierasz gratisy, nie dając w zamian. Słabe to.
Poza tym, skoro pisałaś poprzednio, że oddasz, no to chyba masz już wpisane te 2 loginy dziewczyn, które Cię obdarowały, nie? Więc dlaczego teraz - przy kolejnej prośbie - obiecujesz, że się kolejnym babkom odwdzięczysz? To awykonalne, chyba, że w dalekiej dalekiej przyszłości ....
no dziewczyny, nie rozumiem. mam wpisane loginy, jak tylko będe płaciła, puszczę gratisy. Jesli dostanę kolejne, to przy następnych oplatach wpisze te. Kurcze, jakos niemiło sie przyczepiłyście ;)
KARKO, gdybym poprosiła o gratisy i dostała DWA, czułabym się zobowiązana jak najszybciej oddać. Najnormalniejszą sprawą jest opłacanie konta (jeśli chce się z niego w pełni korzystać), gratisy to tylko dobra wola Użytkowniczek. Dla mnie dziwne i niezrozumiałe jest to, że po raz kolejny prosi się o gratisy. Dziewczyna, która Ci dała, być może znów musi opłacić konto,nie pomyślałaś o tym? Można z tego korzystać, ale jak się kolejny miesiąc tak jedzie, wydaje mi się to po prostu obciachowe.
KARKO: no dziewczyny, nie rozumiem. mam wpisane loginy, jak tylko będe płaciła, puszczę gratisy. Jesli dostanę kolejne, to przy następnych oplatach wpisze te.
Patrząc na to, jak rzadko ładujesz (skoro jedziesz na gratisach), to zwyczajnie nie liczyłabym na to, że znajdziesz dziewczyny chętne. Bo to już musiałaby być istna naiwność. Kiedy byś się im odwdzięczyła? Za rok, dwa?
Treść doklejona: 09.01.14 17:25 a teraz doczytałam o zużytych lakierkach... jejku! o co chodzi w ogóle?!?!? Ale widzę, że autorka posta zniknęła z forum...dziwne
będę doładowywać konto jutro- ktoś chętny na wymianę? mam jedno miejsce i chętnie się wymienię z kimś słownym, kto doładowywać będzie konto w najbliższych 3 m-cach (a nie za pół roku). Kilka razy już mnie oszukano więc jestem ostrożna....
Aniaaaaaaam84 jeśli to jeszcze aktualne to poproszę:)) Oddam na pewno, bo tez się parę razy nacięłam na takie obietnice bez pokrycia, więc wiem jak to jest.
Dziewczyny może któraś się odwdzięczy za gratisy i prześle mi również dodatkowy miesiąc...? Albo inna koleżanka przeze mnie jeszcze nie obdarowana da mi szansę?