Chce zapłacić za konto i przekazać komuś miesiąc gratis. Po pierwsze. Będę to robić przelewem tradycyjnym, a raczej przez internet. Gdzie mam umieścić nick tej osoby, której daruję ten miesiąc gratis i ogólnie czy ktoś go chce?
Nie ma problemu Karko:) Teraz to będę robić, ale wpisuję (przelew internetowy!!!) więc tytułem mój nick najpierw i potem, że miesiąc gratis: KARKO? tak to widzę, ale nie chciałabym spierniczyć to
Hanny! Po kolei: 1. miesiąc możesz ofiarować, jeśli nie wpisujesz bezpośrednio na konto, z ręki numeru konta i tytułu przelewu ALE 2. wejdź na "płatności" (to obok wylogowania) 3. i czytając od góry masz swój nick, termin upływu ważności konta i zaraz niżej taki tekst: "Ustaw login! Miesiąc gratis dla znajomej!
Gdy dokonasz płatności podana osoba otrzyma miesiąc gratis." Tam wpisujesz nick dowolnej osoby, której chcesz ofiarować miesiąc. 4. Niżej masz guzik "Reguluję płatność" i samo przekierowuje Cię najpierw na stronę, gdzie wybierasz, że chcesz "przelew online" - klikasz guzik, a potem na kolejnej stronie zaznaczasz, na ile chcesz opłacić konto i wtedy, po kliknięciu "Płacę" przekierowuje Cię na stronę logowania do Twojego banku
Ja chyba nie mogę na razie dostać miesiąca gratis, bo sama jeszcze ani razu nie doładowywałam( jestem początkująca ;p) Ale jak już sama doładuję to chętnie podaruje komuś miesiąc gratis :)
Hej dziewczynym jestem tu nowa, w płatnościach pisze, że i bez oplacenia konta po 28 dniach mozna nadal korzystać, choc nie ze wszystkich opcji, więc jaka jest róznica z opcją opłaconą i nie??
bez oplacenia konta po uplywie czasu testowego nie bedziesz mogla prowadzic wykresow,zostanie Ci korzystanie z forum i zagladanie do cudzych wykresow widze ze juz zaczelas wprowadzac dane dot. poprzednich cykli wiec mysle ze warto kontynuowac :)
Kto się ze mną wymieni miesiącem gratis? Będę doładowywała jak mi się będzie miesiąc próbny kończył, czyli dokładnie za miesiąc i dopiero wtedy będę mogła od kogoś miesiąc gratis przyjąć :)