Która z dziewczyn potrzebuje gratisa? Będę doładowywać najprawdopodobniej dzisiaj. Proszę tylko o uczciwą deklarację o oddaniu gratisa, już się parę razy nacięłam i naprawdę chciałabym skorzystać na wymianie ;)
Pomimo zmiany płatność poszła na stare loginy, nie wiem dlaczego i poprosiłam o zmianę na Wasze loginy kachaw i Kierowinica31, jeśli się nie da to przepraszam za zamieszanie, zresztą sama się ukarałam bo dziewczyna nie oddała mi gratisa ;(
jestem chętna na wymianę, na początku przyszłego tygodnia będę wykupować dostęp, więc podam login.. Proszę o info od osób, które w najbliższym czasie mają zamiar wykupić dostęp do konta, a nie niewiadomo kiedy!
Mnie również przydałby się miesiąc gratis, ale uczciwie uprzedzam, że raczej nie planuję doładowywać na kolejne miesiące....Chcę tylko jeden miesiąc się poobserwować i zobaczyć co się u mnie w organizmie dzieje.
kończy mi się ważność 28.07. Tego dnia mam wypłatę więc będę doładowywać (robię to zawsze!). Jeśli ktoś ładuje konto przed tym terminem, to chętnie się wymienię. Od razu podkreślam, że wymiana tylko po podarowaniu MI gratisa przed 28.07 Warunek konieczny- ponieważ już kilka razy się zraziłam. Doładowałam jako pierwsza, a potem nie doczekałam się oddania.