Treść doklejona: 02.03.15 15:00 Hallo, czy jest tu ktoś, kto będzie opłacać konto, bo skończyła mi się ważność i tylko jednej osoby brakuje na wymianę gratisem??
Witajcie!!!! Jestem nowa, więc nie mam jeszcze przyjaciółek ,a dzisiaj będę doładowywać konto i w związku z tym mogę podzielić się gratisami, czy byłaby któraś chętna?
Treść doklejona: 06.05.15 13:32 A nawet po dwa miesiące gratis macie, bo w wyniku jakichś zawirowań z płatnością mam konto opłacone 2 razy :) Co mi nie przeszkadza ;)
Chętnie przyjmę miesiąc gratis, bo mi się za kilka dni kończy abonament, a oddać mogę w drugiej połowie lipca - Poratujcie Koleżanki :)
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 06.07.15 15:17</span> Ponawiam prośbę o gratisowy miesiąc, bo już mam zablokowane :/ oddam ok.10 sierpnia.
Otrzymałam miesiąc gratis, tak jak wcześniej pisałam będę przedłużać konto 10 sierpnia. Jeden gratis już zarezerwowany dla osoby, która teraz podarowała mi swój. Tak więc mam wolny jeszcze jeden miesiąc. Któraś chętna na sierpniowy gratis? Nie ukrywam, że liczyłabym na zwrot do listopada.