Hej dziewczyny. Nie mam ważnego konta i nie miałam zamiaru go już zasilać. Ale okazało się, że modyfikacja np. dostępności wykresów dla przyjaciółek czy ogółu jest możliwa tylko z poziomu eedycji, a ta jest możliwa tylko przy aktywnym koncie. Opcje mam takie: albo nic nie zmieniać, pokasować wszystkie wpisy albo poprosić którąś z was o gratis przy okazji własnego zasilania. Jest mi głupio że to robię, ale konta zupełnie kasować nie chcę, ale conajmniej kartę ciąży chciałavym "ukryć"...
Ja mogę prosić dobrą duszę o pomoc, ale nie będę mogła obiecać odwdzięczenia. Postanowiłam nie przedłużać konta. Niestety dopiero po jego wygaśnięciu okazało się, że ustawień bez aktywnego zmienić się nie da. W ostateczności przyjdzie mi czekać do marca...
Dziewczyny jakby co ja mam konto elidzia99. Przez pomyłkę opłaciłam z drugiego, które kiedyś aktywowałam przez przypadek na próbę. Rozwiązali mi problem i do Was powędrowały gratisy. Jakby co nie polecajcie mojego konta Lidzia99 tylko elidzia99. Pozdrawiam