casiee, mam to samo. Mam aktywne konto ale nie mogę odebrać miesiąca gratis. klikam i nic się nie dzieje... Nie przedłuża...
Treść doklejona: 22.03.22 13:06 Ja nawet napisałam do Damazego w tej sprawie, ale juz chyba nie mam co liczyć na odpowiedź. Przychodzą tylko inf o "gratisie na dzień kobiet" kolejne, ale i one nie działają...
Vicky, dałaś znać tu na forum, to już powinno pomóc. Jak nie pomoże, koleżanka musi iść na inne fora i poinformować o tym, ze konto opłacone, a nie aktywowane. W ten sposób Damazy odbierze wiadomość. Innego sposobu nie ma. Miałam taką sytuacje 2 razy.
Jakby ktoś był w Częstochowie, to może spróbować odwiedzić państwa Gładyszów, no albo próbować kartkę napisać, tylko pytanie, czy oni w ogóle nie podali adresu wydmuszki.
Treść doklejona: 14.06.22 22:30 Może ktoś przez linkedina spróbuje? Mam wrażenie że im bardziej z zewnątrz pytanie wyjdzie (nie jako wiadomość na portalu) tym większe szanse na odpowiedź, bo on po prostu tutaj nie wchodzi, tylko inkasuje kasę.
Czyli to nie tylko ja go nie dostałam? :) Zastanawiałam się właśnie. Rok temu nie mogłam go aktywować, pisałam, wiadomości, bez odzewu. Potem się okazało, że został uruchomiony bez żadnej informacji, ale na niewiele się załapałam, bo rzadko się loguję...
karolciat: Czyli to nie tylko ja go nie dostałam? :)
nie, nie tylko. całe 28 nie dostało. była wiadomość, że coś nie hula z systemem płatności (?) czy czymś takim, że w ciągu 2 tygodni będzie ogar. teraz Ci nie powiem dokładnie ponieważ wiadomość z tą informacją była i się zmyła, a prezentu jak nie było tak nie ma.
Damazy User_pro_offline 8.03.2023 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!
Dużo radości i optymizmu oraz wielu miłych chwil w tym szczególnym dniu.
Uprzejmie informujemy, że na przestrzeni dwóch tygodni uruchomimy gratisowe miesiące, które zwykle 8 marca są dostępne. Z racji zmian w systemie płatności w dniu dzisiejszym nie możemy uaktywnić opcji. Poinformujemy gdy opcje gratisów będą dostępne.
Przyjme gratisa, ze względu na brak płatności kartą a nie mam innej możliwości gdyz mieszkam za granica.. ... Oczywiście oddam gdy tylko bede miała doładowanie :)