bellybaby: Wpisałam Twój login ale otrzymałam informację, że nie opłacałaś nigdy konta i nie możesz otrzymać mc gratis:(
czyli to oznacza, że pieniążki od Ewelindy jeszcze nie dotarły i dlatego ani ona nie ma aktywnego konta ani te co wpisała nie dostały jeszcze gratisa
BELY BABY to nie moja sprawa oczywiście ale czemu nie chcesz poczekać jeszcze jednego dnia ? już dwa dni aktywnego konta nie masz to co Ci 1 dzień róznicy robi ? a tak to ani się nie możesz odwdzięczyć Ewlindzie ani nic
wielkie dzieki :)... tak zapytalam bo mam kolezanke z nazwiskiem HUba hihi... nigdy nic nie wiadomo :)))). Spokojna moja ciaza to jak narazie nie jest ... ale mam nadzieje, ze za tydzien, dwa sie uspokoi.. :)
Nessie właśnie próbowałam zrobić przelew i wyskoczyło mi, że ten miesiąc gratis może dostać tylko osoba, która już wcześniej opłacała konto. Ktoś inny chętny?
-- Hubert 24.07.2009, Bruno 13.05.2013 i Igor w drodze :D
ja również dołączam się do prośby o dodatkowy miesiąc bo dziś mi sie skończyło konto jutro będę doładowywać ale z za granicy wiec dopiero wtorek środa będzie przelew obiecuje że sie odwdzięczę tym samym
Nessie dziękuję bardzo, jeszcze nie mam miesiąca gratis, ale przedłużyłam również sama i w podziękowaniu miesiąc jest dla Ciebie, a drugi dla emilcia2231.
Witam. z racji, ze 15 listopada kończy mi się abonament jestem w gronie osób zainteresowanych gratisikiem od którejś z Was. Wykupuję systematycznie abonament ale pomyślałam, ze teraz może uda mi się otrzymać prezent. Z góry dziękuję.
Ja się wymienię, bo mi się konto w grudniu kończy. Chętnie 2 miesiące za 2 miesiące, żeby się nie rozdrabniać ;) Edit: Już nieaktualne. Żeby mi ktoś jeszcze nie doładował, bo odwdzięczyć się mogę tylko 1 osobie ;) (Niby 2, ale dostałam 2 miesiące, wiec 2 muszę dać :) )
chetnie przyjme miesiac gratis aby moc zaczac nowy cykl po tym wszystkim ci sie stalo. w Polsce bede dopiero w grudniu i pewnie opiero wtedy oplace konto
9 listopada końćzy mi się ważność konta mogę komuś podarować miesiąc gratis chyba,że ktoś z chęcią podaruje mi gratisik a ja się odwdzięczę następnym razem:)